Gündem
  • 29.8.2011 17:16

RECEP AKDAĞ: TÜRKİYE NORMALLEŞİYOR

ERZURUM (A.A) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yapılan güncellemeye ilişkin, ''Ne demek e-muhtıra? Türkiye'de anormal işler vardı. Şimdi normalleşiyor. Siteden e-muhtıra bölümünün kaldırılması, normalleşme sürecinin bir parçasıdır. Demokratikleşme ve çağdaşlama alanında önemli adımlar atılıyor'' dedi.
Bakan Akdağ, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda ekonomiyle ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı toplantıda, basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinin güncelleşmesiyle ilgili soru üzerine Akdağ, şunları söyledi:
''Ne demek e-muhtıra? Türkiye'de anormal işler vardı. Şimdi normalleşiyor. Siteden e-muhtıra bölümünün kaldırılması, normalleşme sürecinin bir parçasıdır. Demokratikleşme ve çağdaşlama alanında önemli adımlar atılıyor.''
Akdağ, Ramazan Bayramı'nda beslenmeye dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunarak, yemek ve tatlı ölçüsünün kaçırılmaması gerektiğini söyledi.
Bayramda beslenme konusunda aşırıya gidilmemesi gerektiğini ifade eden Bakan Akdağ, ''Ramazandan çıktık diye fazla yemek doğru değil. Mide fesadı olmamak için yetişkinler bayramlarda ölçüyü çok kaçırıp fazla yemek yememelidir. Çocuklar da tatlı tüketimini ölçülü tutmalı ve tatlıdan sonra mutlaka dişlerini fırçalamalıdır'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER