Medya
  • 28.3.2009 01:29

REZALET!.. CANLI YAYINDA MUHABİRDEN KAHREDEN ACI HABER!..

Muhabir, Yazıcıoğlu'nun yeğenini canlı yayına çıkardı. Acı haber o anda muhabirin kulağına fısıldadı sonra da...

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Habertürk muhabiri, canlı yayında öyle bir hata yaptı ki izleyenler şoke oldu. BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun baba ocağında yaşanan hüznü, Habertürk ekranlarına taşıyan muhabir, tarihi bir gaf yaptı.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas'taki baba ocağında yaşananları dakika dakika Habertürk ekranlarına taşıyan Cumhur Özen, acı haberi Yazıcıoğlu'nun yeğenine Süleyman Soylu'ya canlı yayında verdi.

UMUTLARIMIZ SÜRÜYOR DEDİĞİ ANDA!

Bu büyük canlı yayın rezaleti, herşeye rağmen umutlarımız sürüyor dediği anda gerçekleşti. Yeğeni Soylu, bulunan enkazda Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunamamasının kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Kazanın ardından yaşananları kendileri için kabullenemez olduğunu söyleyen Soylu, "Burada bir gerçek var, bunu söylemek zorundayız. Bu bizi iki üç gündür yedi bitirdi. Oradaki çalışmalara katılıp, buraya dönenler var. Onların söylediklerine göre, köylüler kazanın ardından sesi duymuşlar ve aramaların ters yönde yapıldığını söylemişler. Bu açıklamalar ne derecede doğru bilmiyoruz. Kimseyi de suçlamak istemiyoruz ama bunlar galiba olan şeyler. Devlet üç gündür arıyor bulamıyor ama köylüler yalınayak normal kabanlarla üç saatte buldular." dedi.

ACI HABER CANLI YAYINDA

Soylu, tüm bunlara rağmen enkazda dayısı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunamaması kendilerini umutlandırdığını ifade etti. İşte tam da bu sözler ağzından dökülmüştü ki Habertürk'ün muhabiri bu sözleri Soylu'nun ağzından aldı ve "şu anda acı haber bize geldi" dedi. Özen'in bu sözleri önce kısa bir süre sessizliği ardından da yerini gözyaşlarına bıraktı.
Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:45

İLGİLİ HABERLER