Asayiş
  • 20.2.2020 16:05

Rezilliğin bini bir para!.. "Damadım bana tecavüz etti, üstümü parçaladı"

"Damadım bana tecavüz etti, üstümü parçaladı" dedi stüdyo karıştı... Sezai Harman'ın katili kim?

64 yaşındaki Manisalı çiftçi Sezai Harman’ın şüpheli ölümü Müge Anlı programına konu olmaya devam ediyor. Sezai Harman'ın kızı Canan, üvey annesinin babasını zehirleyerek öldürdüğünden şüpheleniyor. Peki, Müge Anlı’daki Sezai Harman olayı nedir? Sezai Harman eşi tarafından zehirlendi mi?

18 Mart 2019 tarihin hayatını kaybeden Sezai Harman’ın kızı ve kardeşi, Müge Anlı’nın programına başvurmuştu. Sezai Harman’ın şüpheli ölümüyle ilgili kan donduran iddialar gelmeye devam ediyor.

Üvey annesinin babası ile evlendiği günden bu yana kendilerine gün yüzü göstermediği söyleyen Canan Hanım, babasını defalarca öldürmekle ve zehirlemekle tehdit ettiğin söyledi. Hayatını kaybeden Sezai Harman'ın kızı Canan, "Boşanırsa alamayacak, ölümünden sonra onun üzerine kalsın diye babamı zehirledi" İddiasında bulunurken iddiaların odağındaki isim Ayşe Harman "Canan ve eşi bana geldi. Canan'ın eşi üstümü başımı yırttı. Bana tecavüze yeltendi!" sözleriyle şok etkisi yaptı.

Ayşe Harman'ın hayatında başka biri olduğu ve o kişiyle rahat bir şekilde yaşamak için Sezai Harman'ı zehirlediği de iddialar arasında.

ÖZ KIZI DA ANNESİNİ SUÇLUYOR

Ayşe Harman’ın öz kızı da annesinin babasının yemeğine zehir koymuş olabileceğini söyledi. Eda Hanım, annesinin bunları yapabilecek birisi olduğunu kendilerine de yıllarca kanser hastasıyım diye kandırdığını ifade etti.

Sezai Harman ile ilgili görsel sonucu

Müge Anlı canlı yayınına katılan Sezai Harman'ın kızı Canan Dağcı, üvey annesini, babasını zehirlemekle suçladı. Canan Hanım ayrıca o dönem üvey annesinin birliktelik yaşadığı başka bir kişi olduğunu da iddia etti. 19 Şubat Müge Anlı son bölümde Sezai Harman'ın katili araştırılırken ortaya çıkan gerçekler şoke etti.

Sezai Harman ile ilgili görsel sonucu

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Sezai Harman'ın şüpheli ölümünün sır perdesini aralanırken ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti. Evli ve iki çocuk babası 64 yaşındaki Sezai Harman, 18 Mart 2019 tarihinde, Manisa Ahmetli'deki evinde zehirlenerek, yaşamını yitirdi. Kızı Canan Dağcı ise üvey anne Ayşe Hanım'u suçluyor. Ayşe Hanım'ın ifadeleri ise akıl alır cinsten değil...

Canan Hanım, üvey annesini, babasını zehirlemekle suçluyor. Ayrıca o dönem üvey annesinin birliktelik yaşadığı başka bir kişi olduğunu da iddia ediyor. Babasının zehirlenme olayı başta olmak üzere, üvey annesi Ayşe Hanım'ı sevgilisiyle gören görgü şahitlerinin Müge Anlı canlı yayınına ulaşmalarını istiyor…

Güncellenme Tarihi : 20.2.2020 20:50

İLGİLİ HABERLER