Spor
  • 29.4.2007 00:14

RİCARDİNHO : BÖYLE OLAYI HAYATIMDA YAŞAMADIM

Beşiktaş'ın Sivasspor ile yapacağı lig maçı için Atatürk Havalimanı'ndan Sivas'a giderken basın mensuplarına açıklama yapan Brezilyalı futbolcu, Mehmet Aurelio ile yaşadığı olay hakkında konuşmayı önce düşünmediğini belirterek, ''Bu konuda konuşmayı düşünmüyordum ama bir ailem, çocuklarım var. Fenerbahçe yönetiminin benimle ilgili açıklamaları için konuşmak istiyorum'' dedi.

Ricardihno, 12 senelik profesyonellik hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Aurelio ile yaşadığım sorunda, görevlilerce bize gösterilen yoldan değil de başka kapıdan çıkarıldım. Olaylar orada yaşandı. Hayatımın hiçbir evresinde hiçbir zaman ırkçı bir söylemde bulunmadım. Siyahi bir çok takım arkadaşım oldu. Şu an bizim hocamız da siyahi. Evimde eşime yardım eden çocuklarıma bakan iki çalışanım da siyahi. Onlarla hiçbir problem yaşamadım.''

Fenerbahçeli yöneticilerin gündemi değiştirmek için böyle açıklamalar yapmış olabileceğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Fenerbahçeli yöneticinin böyle bir açıklama yapmasının sebebi gündemi değiştirmek istemesi olabilir. Bu konuda anlayış bekliyorum. Bu tarz olaylarla gündeme gelmek istemiyorum. Bizler basın önünde olan kişiler olarak, insanlara örnek olmalıyız'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER