Spor
  • 5.11.2017 00:04

Rıdvan Dilmen ateş püskürdü: Hemen gönderin!.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie hakkında çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe'de bekleneni vereyemen Hollandalı yıldız Van Persie'yi eleştirdi.

İŞTE O YORUMLAR
"Van Persie diye bir oyuncu var. Çekirdek yiyecek, bu hafta oynayayım diyecek. 25 tane atsa ne olur. Gönderin gitsin! Zaten parasını ödüyorsunuz. Kaç para alacaksa vermeye devam edin gitsin! Fenerbahçe'ye ihanet ediyorsunuz yahu. Van Persie diye bir oyuncu var. Kulübü 15-20 milyonluk yapmış. Ben talibim, Fenerbahçe taraftarı verir parasını. Gönderin! Van Persie diye bir oyuncu var. Kulübü 15-20 milyonluk yapmış. Ben talibim, Fenerbahçe taraftarı verir parasını. Gönderin! Alex 25 tane atarken gönderdiniz, adam tribünde çekirdek çitliyor takımda tutuyorsunuz. Gönderin bari 24 oyuncuya haksızlık olmasın. Van Persie kim ya? Dünyanın en iyi futbolcusu olsa ne olur? Fenerbahçe Kulübü burası yahu! Eşyalarını toplattırırım. Yollarım. Sosyal medyada sinirli diyecekler benim için evet sinirliyim. Ben tarafım evet ama objektifim. Bir oyuncu söyleyeceğim sana, Quaresma. Kedi gibi oldu kedi. İlk gelişinde nasıldı, şimdi nasıl! Beşiktaş'a uydu. Sneijder'i yarın alsın Galatasaray, topu yer topu. Ben ne yaptım Nice'e gittim der...".

Dilmen: Özbek' ve Tudor'u tebrik ediyorum.

Rıdvan Dilmen, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

Fenerbahçe 3 maçta 6 puan kaybetti. Galatasaray kazanmak zorunda olduğun maçtı, berabere kaldın. Meşale yaktılar.İzleyenler neyi anlatıyorsun Rıdvan, Aykut senin arkadaşın diyor. Beşiktaşlı, Fenerli, Trabzonlusu da anlat heyecanlı oluyor diyor. Ekran başında olanlar bizim takım bu maçı nasıl bitirecek diyorlar. Neto 7 maç 4 sarı bir kırmızı... Roman'a çalım atmana gerek yok. Şeffaf oyuncu, en fazla faul yapıyor.Roman ve Neto ayağı iyi diyorlar, kime verecek o pası. Ozan'a bir tavsiyem olsun. Değişik paslar veriyor, falso veriyor. Bilardocu gibi, Semih Saygıner gibi. Fantaziye gerek yok. Ozan 5 pas hatası yaptı. Top sürekli Fenerbahçe yarı alanında kaldı. Futbol basit oyun, basit oyna. Diyelim ki Aykut Kocaman yarın öbür gün istifa etti, yönetim de kabul etti. E ne olacak cehennem? Futbol böyle değil. Bu takıma seyirci gitmez. Ya lavaboya gidiyorum. Ben bir şey kaçırmayayım diye hızlı hızlı giderim. Ama bir şey kaçırmayacağımdan çok eminim.Fenerbahçe'nin hala göğüs reklamı yok. Ne başkan ne de teknik direktör... Hem transfer, hem oyun sınıfta kaldılar. Neyi anlatayım ben şimdi seyirciye! Hasan Ali Fenerbahçe'de oynayamaz abi! Neto, Roman yedek olurlar anca. Dursun Bey ve Tudor'u tebrik ediyorum. Gittiler oyuncuları aldılar. Aman bonservis problemi varmış bilmem neymiş. Çözdüler, aldılar. Aziz Bey'i çok severim ama bu süreçte aslolan Fenerbahçe. Gitsinler kalsınlar demiyorum. Oturup karar alsınlar....

Güncellenme Tarihi : 4.11.2017 23:09

İLGİLİ HABERLER