Spor
  • 21.4.2019 23:10

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi topa tuttu

"Fenerbahçe açık ara ligin en kötü futbol oynayan takımı"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor'un 1-0 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Alt bant şöyle olmalıydı. 'Alanyaspor 1 Harun 0'. Fenerbahçe 6-2 kaybetmesi gerekiyordu. Sergen Yalçın 3 tane değişiklik yaptı. Ben mi geleyim atayım dedi. Sergen Yalçın'ın enerjisi ve kulluğu oyuncu iken de öyleydi. O da kendini geliştiriyor taktiksel açısında. 90. dakikaya kadar oynadı ondan sonrada bari 1-0 bitireyim dedi. Alanyaspor çok hak etti.

Hoca geldiğinde ben ikinci yarının lideri olurum demişti, devre arası transfer yaparım demişti... Göztepe ile Bursaspor uğraşıyor sen düş diye. Fenerbahçe'de 'ben kurtardım' diyor ama o Göztepe-Bursa kazansa Fener'de potaya girecek.

Ben Fenerbahçe 5 ila 7. bitirir demiştim ligi ama yanılmışız. 5 hafta var ve matematiksel olarak sıkıntı yaşıyorsunuz. Hala rahatlamış değilsiniz.Fenerbahçe bu saatten sonra kolay maç kazanamaz. Haftaya Trabzonspor ile oynuyor, zor maç.

 

İşte Dilmen'in sözlerinden öne çıkanlar:

"Fenerbahçe açık ara ligin en kötü futbol oynayan takımı. Tartışmasız..."

"Ersun Yanal'a çok eleştiri getirmeyeceğim çünkü böyle gamsız takımı yönetmek zordur. Bizim de 1987/88'de çok kötü bir sezonumuz vardı, bu kadar kötü değildi de... Bir ileri bir geri. Ersun Hoca yerine başka biri olsaydı da en fazla 5-6 puan fazla alabilirdi."

"Ben 5-7 arası tamamlar diyordum Fenerbahçe için ama yanıldım. Bu konsantrasyon ile, bu yönetim ile takımı yönetmek de kolay değil."

"Fenerbahçe mutlaka ayağa kalkacaktır, bir çınardır. Galatasaray 13-14 yıl şampiyon olamadı, büyüklüğünden bir şey kaybetmedi."

"Başarısızlık varsa bunda herkesin payı vardır. Sadece Cocu, Koeman, Ersun Yanal demek oyuncuları kurtarmak olur."

"Fenerbahçelileri en çok üzen bugün maçın görüntüsü. Alanyaspor maçı 3 kişi fazla oynuyor gibiydi. Bugün burada 6-2'lik skoru konuşuyorduk. İki tane de attırdım iyimser olarak."

Güncellenme Tarihi : 22.4.2019 00:54

İLGİLİ HABERLER