Spor
  • 30.11.2007 07:39

RIDVAN DİLMEN HAKLI ÇIKTI!..

Galatasaray, kader maçının ilk 45 dakikasında rakibine pozisyon vermedi, ancak hiçbir varlık da gösteremedi. İleride çoğalamayan, çok pas hatası yapan sarı-kırmızılılar, lider durumda olduğu Süper Lig'deki görüntüsünden çok uzaktı. Ancak Rıdvan Dilmen galibiyetten emindi.

Sahaya savunma ağırlıklı bir kadro süren Feldkamp'ın oyuncu tercihlerini ve taktik anlayışını eleştiren Rıdvan Dilmen, kenarda bekleyen Hakan Şükür, Ümit Karan ve Nonda'nın bir veya ikisinin oyuna girmesi halinde Galatasaray'ın karşılaşmayı kazanacağını savundu. Israrla Serkan'ın ileride tek kaldığını, Lincoln ve Arda'nın markaj altında kaybolduğunu belirten ünlü yorumcu, "Esas oğlanlar girince işi bitirir. Türk filmi gibi, maçın sonu şimdiden belli. Galatasaray maçı rahat kazanır" dedi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen dediklerinin hepsi ikinci yarıda gerçekleşti. Hakan Şükür'ün girmesiyle oyunu rakip sahaya yıkan Cimbom, karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Hakan şık bir kafa golü atarak, Rıdvan'ı haklı çıkardı.

Dilmen, Galatasaray'ın kalitesi ve oyuncu performansıyla değil, geç kalan hamlelerle maçı kendi lehine çevirdiğini söyledi. HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER