Spor
  • 21.4.2019 11:15

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yöneticiye çok sert cevap

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'un açıklamalarına sert cevap veren Rıdvan Dilmen, "Buraya gelip de Fenerbahçe'nin amigolunu yapmam. Hepinizden fazla Fenerbahçeliyim. Beni taraftarın önüne atmaya kalkmayın. Ben ahlaksız insan değilim." dedi.

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın tartışmalı kararlarıyla 1-1 sona eren Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Rıdvan Dilmen'i hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'un açıklamalarına sert cevap verdi.

“Ben ahlaksız insan değilim”

Semih Özsoy'a yanıt veren Dilmen, “Ben bireyselleştirmek istemiyorum konuyu. Gerekirse fazlasını yaparım. Kendime göre iyi bir aile çocuğuyum. Buraya gelip de Fenerbahçe'nin amigolunu yapmam. Hepinizden fazla Fenerbahçeliyim. Beni taraftarın önüne atmaya kalkmayın. Ben ahlaksız insan değilim.” dedi.

“Ben ayrıca dostları falan da değilim”

“Ahlaksız insanlar Mehmet Topal'ın pozisyonuna sarı kart değil der.” diyen Dilmen, şu ifadeleri kullandı;

“Ahlaksız insanlar Belhanda'ya sarı kart vermeli derler. Ben Fenerbahçeliyim ama ahlaksız değilim. Ben ayrıca dostları falan da değilim. Dostluk nedir? Dostluk dediğin zaman telefonla arayıp sorarsın, söylersin.”

Semih Özsoy’un sözleri

Özsoy, “Dost dediklerimizin televizyonda neler söylediklerini duyduk. Mehmet Topal'ın neden ikinci sarı kart almadığını soruyorlar Belhanda'nın 19. dakikada neden ikinci sarı kartı almadığını da tartışalım.” açıklamasında bulunmuştu.

Güncellenme Tarihi : 21.4.2019 11:16

İLGİLİ HABERLER