Spor
  • 27.11.2017 01:14

Rıdvan Dilmen'den o soruya tepki

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan DilmenFenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı NTV Spor'da değerlendirdi. Dilmen, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'e sorulan bir soruya tepki gösterdi.

üper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’e sorulan bir soruya tepki gösterdi… Maç sonu bir gazeteci Ali Şafak Öztürk’e, Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'un listesinde olacağı şeklinde çıkan haberleri sordu.

Öztürk bu soruya ‘Ben bunu başkan olduğum camiaya hakaret olarak algılıyorum. Ben hala Antalyaspor’un başkanıyım. 7 Aralık’ta kongre var.’ yanıtını verdi.

Rıdvan Dilmen ise o sorunun sorulmasına tepki göstererek, ‘Yapmayın bu işi ya. Bu soruları sormayın. Bu sorular futbolda işi teröre de götürür. Antalyaspor Başkanı, en fazla o kazanmak isterdi bu maçı’ dedi.

İŞTE DİLMEN’İN DEĞERLENDİRMELERİ:

“Çok mu fair play dışı olur bilmiyorum ama Janssen son Antalya hücumunda serbest vuruştan önce topun önüne geçip çift sarı karttan atılsaydı, cezasını da kupada çekseydi nasıl olurdu? Soldado da sakatlandı. Janssen acaba o son pozisyonda sarı kartlık bir faul daha yapıp kupada cezalı olabilir miydi? Profesyonellik mi yoksa çok mu fair play dışı hareket olurdu acaba? Son hücum öncesi Janssen, bir sarı kart daha görüp kırmızı kart görseydi, cezasını kupada çekseydi.”

‘FENERBAHÇE HAFTAYA 40 BİN TARAFTAR BASAR’

“Fenerbahçe yönetimi, primi maç başına değil, 6 maçlık periyot için koydu. Hava şartları ne olursa olsun, haftaya Kasımpaşa maçında Fenerbahçe 30-40 bin taraftar basar. Fenerbahçe taraftarı, artık sadece basket takımı değil, futbol takımı da bu işte olacak diyecektir. Fenerbahçe ilk kez, ben bu işte olurum ihtimalini yakaladı. Geçen hafta Sivas maçını kazanınca, olabilirim demişti. Aykut Kocaman’ın ikinci gelişinden sonra bir değişim oldu. Bu görülüyor. Herkes elinden geldiğince koşuyor ve birbirine yardım ediyor.”

‘AYKUT KOCAMAN BEN BUYUM DİYOR’

“Aykut Kocaman’ın doğruları farklı… Şenol Güneş’in doğrusuyla Aykut Kocaman’ın doğrusu farklı… Kocaman ben buyum diyor, ister beğenin ister beğenmeyin…”

İLK YARI DEĞERLENDİRMELERİ…

“44 dakika boyunca, hemen hemen tamamını kaybetti topların Giuliano. Direk dibine bıraktı, iyi oyuncu. Sahanın en iyi oyuncusu tartışmasız Janssen. Mükemmel bir santrafor oyunu oynuyor. Ben Soldado oynar diye düşünüyordum. Kayınvalidesi de yoğun bakımdaymış, gitmek istemiş herhalde, maçtan sonra izin verecekler…”

‘3 TRANSFERLE ŞAMPİYONLUĞA OYNAR’

“Çok yüksek gol pozisyonu yaratabilecek bir takım değil Fenerbahçe. Fizik olarak iyice, yukarıya doğru çıkmış durumda. Giuliano’nun daha fazla topla buluşması lazım, Türkiye’nin en çabuk kart görebilecek oyuncusu Charles’in sarı kartı var, onu attırabilir. Fenerbahçe ligin ilk yarısını 3-4 puan farkla geride bitirirse ki, öyle görünüyor. Devre arasında yapılacak 3 transferle şampiyonluğa oynar.”

‘OYUN DÜŞÜNCE KALİTE DÜŞÜYOR’

“Mete Kalkavan iyi maç yönetiyor ama, oyun çok yavaşlıyor. Murat’a kart gösterecek, uyaracak falan, o süre 1,5 dakika sürüyor. Oyun durunca da kalite düşüyor.”

‘ŞENOL GÜNEŞ’E ATEŞ ETSENİZ OYNATMAZ’

“Şenol hocaya ateş etseniz, Josef – Mehmet Topal ikisilini oynatmaz. Aykut hocanın kafasına silah dayasanız da, vazgeçmeyeceğim diyor. Maçın devamında, Antalya ağırlıklı bir maç bekliyorum. Fenerbahçe’nin daha hızlı kontra atak yapması lazım. Topal – Josef ile bunu yapabilir mi, bilmiyorum.”

Güncellenme Tarihi : 27.11.2017 03:13

İLGİLİ HABERLER