Spor
  • 3.3.2013 22:48

Rıdvan : G.Saray şampiyon olur

Beşiktaş'ın son dakikada bulduğu golle Fenerbahçe'yi yendiği derbi mücadelesi sonrasında spor yorumcusu Rıdvan Dilmen çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe antrenörü Aykut Kocaman'ın kadro tercihleri hakkında eleştirilerde bulunan Dilmen, Galatasaray'ın da şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakaladığını söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen'in o yorumları;

"Rus ruletini Beşiktaş kazandı. Ayrıca Galatasaray'a iki sonuç yarayacaktı. Önce beraberlik sonra Beşiktaş'ın kazanması. Çünkü Beşiktaş'ın fikstürü daha zor.

Fenerbahçe gibi önemli bir rakibe karşı önce mağlup duruma düşüyorsun sonra son dakikada galip geliyorsun. Bu ekmek kadayıfının üstüne bal oldu. Fernandes yıldız gibi oynadı. Olcay da son saniyede derslik gol attı.

Emre ikinci yarıda kayboldu. Ben olsam Meireles'in yerine Emre'yi alırdım. Teknik direktörlerin kararlarını eleştirmem ama ben Yobo'yu da oynatırdım. Yobo yabancı kontenjanına takıldı o yüzden oynamadı deniyor. Bu sebeple ben olsam Hasan Ali'yi  Ziegler'in yerine oynatır Yobo'ya yer açardım.

Bu ligde Galatasaray'ı yakalama şansın çok az. Bugün itibarıyla yüzde 70 Galatasaray şampiyon olur. Ligin yüzde 70'i, 80'i bitti. Gerçekci olmak lazım Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyonlar ligi mücadelesi verir. Ben ayıp olmasın diye yüzde 70 diyorum. Ayıp olmasa yüzde 100 diyeceğim."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:32

İLGİLİ HABERLER