Spor
  • 4.11.2016 19:52

Riekerink'ten sürpriz 11

Galatasaray Medipol Başakşehir maçı bu akşam oldukça heyecan verici bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren iki takım için oldukça önemli bir mücadele oynanacak. Avrupa'da alınan güzel sonuçlardan sonra gözler tekrardan Süper Lig'e çevrildi. İki takım 11'leri açıklanırken Jan Olde Riekerink, Podolski'ye ilk 11'de yer vermedi. Tüm sporseverler maçın saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Galatasaray Medipol Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Medipol Başakşehir karşılaşması ile takımlarımızın UEFA ve Şampiyonlar Ligi arenasında aldığı dikkat çekici sonuçların ardından gözler tekrar lige çevrildi. Galatasaray bu hafta sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Başakşehir bu sezon liderlik koltuğunda emin adımlarla ilerlerken Süper Lig'de dikkat çekmeye devam ediyor. Maç öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Peki Galatasaray Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Galatasaray, lideri ağırlayacak.. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam Medipol Başakşehir'i konuk edecek - Galatasaray'da sarı kart cezalısı Tolga Ciğerci, bu maçta forma giyemeyecek

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam lider Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Sahasındaki son lig maçında Trabzonspor'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Adanaspor deplasmanında 1-0'lık skorla 3 puana ulaşarak moral buldu. Galatasaray, bu akşam ise lider Medipol Başakşehir'e karşı zorlu bir müsabakaya çıkacak. Ligde 20 puanla üçüncü durumda yer alan Galatasaray, henüz yenilgi yüzü görmeyen ve 23 puanla ligin zirvesinde yer alan rakibini taraftarının da desteğiyle mağlup etmeye çalışacak. Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşması, Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak.

İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, de Jong, Sinan, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok
Medipol Başakşehir: Volkan, Uğur, Yalçın, Bekir, Eren, Mahmut, Emre, Mossoro, Visca, Cengiz, Mehmet Batdal

Galatasaray Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Galatasaray Medipol Başakşehir maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak
 

Galatasaray ve Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 16 kez karşılaştı; sarı kırmızılılar bu maçların dokuzunu kazandı. Ancak Galatasaray, Başakşehir'e karşı son dört maçın sadece birini kazanabildi.

Güncellenme Tarihi : 4.11.2016 19:53

İLGİLİ HABERLER