Spor
  • 14.8.2009 01:21

RİJKAARD 7 KİŞİNİN BİLETİNİ KESTİ!.. İŞTE YOLCU FUTBOLCULAR

Rijkaard'ın takımda istemediği 7 isim için kulüp aranıyor...Rijkaard’ın istemediği Mehmet Güven, Yaser, Alparslan, Serkan Kurtuluş, Serkan Çalık, Volkan ve Necati’ye kulüp aranıyor. Sezer ve Ufuk’un transferi için Manisaspor’a da ikinci teklif yapıldı...

Galatasaray yeni sezonda kadrosunda düşünmediği oyuncuları takasta kullanmak istiyor. Bunun için Teknik Direktör Rijkaard’ın da onayı alınarak Mehmet Güven, Yaser, Alparslan Erdem, Serkan Kurtuluş, Serkan Çalık, Volkan Yaman ve Necati Ateş gibi oyuncular kullanılacak. Sarı-Kırmızılılar, bu isimlerden bazılarını Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk transferi karşılığında Manisaspor’a vermeyi planlıyor. Bu konuda iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü de biliniyor.

2 KİRALIK 5 SATILIK

Rijkaard’ın hazırlık maçlarında da şans verdiği bu oyuncuların bir kısmının satılarak bir kısmının da kiraya verilerek değerlendirilmesinden yana olduğu belirtiliyor. Serkan Kurtuluş ve Serkan Çalık’ın kiraya verilmesi görüşü ağır basıyor. Diğer oyuncuların satışına da sıcak bakılıyor. Yönetim, takas teklifinin kabul görmemesi halinde bu oyuncuları başka türlü değerlendirecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER