Spor
  • 4.8.2009 13:41

RİJKAARD 8 FUTBOLCUNUN BİLETİNİ KESTİ!..

Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in "Bir transfer daha yapabiliriz" açıklaması sonrasında Galatasaraylılar bekleyişe geçti. Ancak 33 kişilik kadro ile hazırlıklarını sürdüren sarı- kırmızılıların bir yandan da bazı futbolcularla yakın gelecekte yollarını ayırması gerekiyor.

NTVSpor'un haberine göre; Kadrosuna son olarak Brezilyalı Elano Blumer'i katan Galatasaray'da futbolcu enflasyonu yaşanıyor. Turkcell Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala, sarı-kırmızılı takımın kadrosunda 33 futbolcu bulunuyor.

Kadrodaki şişkinliğin önüne geçmek isteyen teknik direktör Frank Rijkaard'ın, bu hafta içinde bazı futbolcuların kiraya verilmesi ya da satılması yönünde rapor vermesi bekleniyor. Hollandalı teknik adam, kadrodaki futbolcu sayısının 25'e indirilmesi konusunda ısrarcı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıyla yöneticilere bir rapor sunacak olan Rijkaard, eğer yeni bir forvet transferi isterse Shabani Nonda'nın satılması gündeme gelecek.

Takımdan gönderilecek isimler arasında Mehmet Güven, Özgürcan Özcan ve Alparslan Erdem gibi isimler de bulunuyor. Alparslan Erdem'in Ankaragücü'ne bonservisiyle verileceği açıklanırken, başta Rizespor olmak üzere birçok birinci lig takımı Özgürcan'ı istiyor.

Sarı-kırmızılılarda 2 sezon önce büyük umutlarla transfer edilen Marcelo Carrusca'nın ise Arjantin'in Estudiantes kulübüne bonservisiyle verildiği öne sürüldü.

Hafta sonunu izinli geçiren Galatasaray, Maccabi Netanya ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıkan yeni transfer Elano'nun antrenman ve maç eksiği olduğu açıklandı.

Lisans işlemleri devam eden Brezilyalı futbolcunun, pazar günü oynanacak Gaziantepspor mücadelesinde forma giymeyeceği bildirilirken, Frank Rijkaard'ın Elano'yu Gaziantep'e götürmeyi düşünmediği ve hafta sonu için özel çalışma programı vereceği açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER