Spor
  • 1.8.2009 04:20

RİJKAARD: 'BİZİ 1 AY SONRA İZLEYİN!..'

Netanya karşısında alınan 4-1'lik galibiyet ve oynanan futbol Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard'ın yüzünü güldürdü. Tobol önündeki performans nedeniyle zor günler yaşayan Hollandalı hoca, yeni bir sistem oturtmaya çalıştıklarını va 1 ay içinde gerçek kimliklerini bulacaklarını söyledi. Yönetimin 10 numara ve kaptanlık verdiği Arda müthiş performansıyla büyülüyor. Bu sezon oynanan 3 resmi maçta tam 5 asist yapmayı başaran yıldız futbolcu, 10 numara nasıl olunacağını herkese gösterdi.

ÇOK İYİ BİR KADROMUZ VAR
Yeni oluşan her takımın böyle zorluklar yaşayabileceğini söyleyen Rijkaard, taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi. Başarılı hoca, "Çok iyi bir oyuncu kadromuz var. Hepsi çok çalışıyor ve Galatasaray'ın başarılı olması için elinden geleni veriyor. Bu sezon yönetimimiz önemli fedakarlıklar yaptı. Biz de bunun karşılığını vereceğiz" dedi.

İŞTE GERÇEK 10 NUMARA
Yönetimin 10 numara ve kaptanlık verdiği Arda müthiş performansıyla büyülüyor. Bu sezon oynanan 3 resmi maçta tam 5 asist yapmayı başaran yıldız futbolcu, 10 numara nasıl olunacağını herkese gösterdi

ARA VERMEK YOK
İsrail'den geç saatlerde dönen Galatasaray, Netanya rövanşının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İlk 11'de forma giyen futbolcular sahada yenileme koşusu yaptı.

DÜŞMAN ÇATLATTILAR
G.Saray'ın eski ve yeni yönetimi düşman çatlattı! G.Saraylı Eski Sporcular Derneği'nin Kalamış Tesisleri'nde düzenlediği geceye katılım yoğun oldu. Başkan Adnan Polat ile Özhan Canaydın aynı masada oturup kadeh tokuşturdu. Camianın efsane kaptanı Turgay Şeren yürümekte güçlük çekince yardımına yine Canaydın- Polat ikilisi yetişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER