Spor
  • 26.7.2009 12:59

RİJKAARD İKİ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ G.SARAY'A ÇAĞIRDI

Galatasaray’ın hocası, İsrail ekibini izleyip, İstanbul’a dönen analizci Demirtaş’ın 30 sayfalık raporunu; maç kasetlerini izleyerek masaya yatırdı. Hollandalı teknik adamın, Balili’nin ‘Sağ kanada dikkat’ uyarısını da dikkate aldığı öğrenildi

Avrupa Ligi’nde İsrail’den Maccabi Netanya ile eşleşen Galatasaray’da Teknik Direktör Rijkaard, kulübün analizcisi Tolga Demirtaş’ın getirdiği 30 sayfalık raporu inceliyor. Demirtaş, Netanya’nın, Sliema’yı 3-0 yenerek tur atladığı maçı izlemiş ve kasetlerle birlikte İstanbul’a dönmüştü.

ÖNCE ÖĞRENDİ, ŞİMDİ ÖĞRETECEK

Hollandalı teknik adam dün futbolcularına izin verdi ve kurmaylarıyla birlikte maç kasetlerini Florya’da inceleyip, 30 sayfalık rapor üzerinde durdu. Rijkaard’ın yaptığı bu çalışma sonrası bugünkü idmanda oyuncularına Netanya’nın zayıf bulduğu yönden saldırmaları için çalışma yaptırması bekleniyor.

BALİLİ’YE DE KULAK VERECEK!

Rijkaard’ın ayrıca Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Balili’nin önerilerini de değerlendireceği öğrenildi. Balili özellikle Netanya’nın sağ kanadına dikkat çekmiş ve ‘Özellikle bu kanattan gole gidiyorlar. İlk maçta Galatasaray sahanın her yerinde amansız bir pres uygulamalı’ demişti.

Aslan ‘Küçük Sebo’yu Ankaragücü’ne kaptırdı

Galatasaray Yönetimi, 10 yaşındaki Sebahattin Gizlen ile geçtiğimiz ay prensipte anlaşmış, ancak 14 yıllık sözleşme yapmak istediği için transfer gerçekleşmemişti. Ankaragücü süresiz yaptığı sözleşmeyle Gizlen ailesine bir ev ve masrafları karşılama sözü verdi.

Üstünel, Belletti ve Deco’ya gitti

Cim-Bom’un işbitirici yöneticisi, Chelsea ile pazarlığa başladı. Paulo Ferreira da gündemde

G.Saray’da transfer çalışmaları hızla ve büyük gizlilikle sürüyor. Rijkaard’a iki yabancı konusunda söz veren yönetim, Hollandalı çalıştırıcının isteği doğrultusunda Chelsea’de forma giyen Deco ve Belletti için Chelsea ile görüşmelere başlayacak. Rijkaard’ın eski öğrencisi Belletti’yi aradığı ve Deco ile birlikte kadrosunda görmek istediğini söylediği belirtildi. Belletti’nin ise Deco ile görüştükten sonra Rijkaard’a ‘Geliriz’ yanıtını verdiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar ayrıca Chelsea’den Paulo Ferreira ile de yakından ilgileniyor. Öte yandan, Nonda’yı gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, golcü arayışlarına da başladı. Manisasporlu Sezer için de menajeriyle temasa geçildi.

Para kasada saklı

Yeni transferlerden sadece Keita için 8 milyon euro ödeyecek olan Galatasaray, asıl parayı flaş bir transfer için harcayacak

Transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Galatasaray, bu sezon yaptığı dört transferde sadece bir kez bonservis bedeli ödedi. Sarı-Kırmızılılar Leo Franco, Gökhan Zan ve Mustafa Sarp’ı bedelsiz kadrolarına dahil etti; yalnızca Keita için Olympique Lyon’a 8 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Galatasaray, bedelsiz aldığı oyunculardan elde ettiği karı, yeni alacağı yabancı yıldız için kullanacak. Bu nedenle yönetimin, alınacak flaş isim için 10 milyon euroya kadar çıkabileceği belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER