Spor
  • 3.8.2009 14:58

RİJKAARD: "İYİ BİR TAKIM KURDUK"

ERHAN ESEN-İSTANBUL

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, yardımcısı Johan Neeskens, antrenörler Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat, Nezih Ali Boloğlu ile Sarı-kırmızılı ekibin yabancı transferleri Abdul Kader Keita, Leo Franco ve Elano Blumer, Galatasaray Spor Kulübü İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Hakan Aydınol'un da hazır bulunduğu törende, GS Mobile hatlarıyla birlikte medyaya poz verdiler.

Düzenlenen törende basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam Frank Rıjkaard, Elano'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, "Özellikle yöneticilerimizi tebrik etmemiz lazım. Kaliteli bir futbolcuyu kadromuza dahil ettiler. Transfer dönemi kapanmadan kimse ne olacağını bilemez. Şimdiye kadar iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Şuanda transfer dönemi devam ediyor ve yöneticilerimiz çalışıyor. O yüzden transferi 'kapattık' ya da 'devam ettiriyoruz' diyemem. Çünkü dünyadaki her kulüp iyi bir fırsat çıkarsa değerlendirir" şeklinde konuştu.

Frank Rijkaard, taraftarların şu ana kadar kendilerine verdiği destekten memnun olduklarını belirterek, "Biz onları mutlu etmek için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarımız şimdiye kadar bizi iyi destekledi. Bundan sonra da destekleyeceklerini umuyorum. GS Mobile alarak daha fazla katkıda bulunacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımız, GS Mobile kullanarak, bize destek olsunlar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER