Spor
  • 1.8.2009 15:42

RİJKAARD : KAKA'NIN KOPYESİNİ TRANSFER ETTİK

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yeni transfer Elano’yu, Brezilyalı süper yıldız Kaka’ya benzetti

Maccabi Netanya maçı sonrasında Elano ile ilgili sorulara yanıt vermeyen Hollandalı hoca, Başkan Adnan Polat ve yöneticilerle yaptığı görüşmede sambacıya övgü yağdırdı.
Rijkaard, Elano’nun, Real Madrid’in tam 65 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Milan’dan transfer ettiği Kaka’ya oyun stili ve karakter bakımından çok benzediğine dikkat çekti. Sambacının özellikleriyle ilgili sarı-kırmızılı yöneticilere detaylı bilgiler veren Hollandalı teknik adam, yeni sisteminde Brezilyalı yıldızdan en iyi şekilde yararlanacağını kaydetti. Rijkaard’ın, Leo Franco ve Keita’dan sonra Elano’yu da transfer eden Başkan Polat ve idarecilere teşekkür ederek, bu sezon herkesin izlemekten keyif alacağı bir takım ortaya çıkaracağının sözünü de verdi.
Bu arada tecrübeli teknik adamın, Netanya maçından sonra iyi futbol ve farklı galibiyet için oyuncularını tek tek kutladığı öğrenildi. Rijkaard’ın, savunma ve orta sahada yaşanan sorunları çözmeleri halinde daha iyi bir duruma geleceklerini söylediği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER