Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Rijkaard, ''Çok iyi bir sonuç aldık. Takımımın performansından memnunum. Rakibimiz ilk yarı gayet iyi oynadı. Ama oyunun geneline bakarsak, kazanmayı hak ettik'' diye konuştu.
Yeni transer Elano Blumer'le ilgili soruları, yalnızca maçla ilgili konuşacağını belirterek yanıtlamayan Rijkaard, bugün ilk kez forma giyen Keita ve Franco'dan da memnun olduğunu söyledi. Keita'nın forma giymeye başlamasından dolayı sevinçli olduğunu aktaran Hollandalı çalıştırıcı, Franco'nun ise tecrübesiyle kalesinde güven verdiğini dile getirdi.
Rijkaard, Hollandalı bir gazetecinin, neden Ajax değil de Galatasaray'ı tercih ettiğini sorması üzerine da Rijkaard, sarı-kırmızılı ekibin daha iyi bir teklif ve şartlarla kendisine geldiğini belirtti.
Galatasaray, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmek üzere hava limanına hareket etti.
AZARYA: "BU KADAR DİRENEBİLDİK"
Diğer yandan, Maccabi Netanya Teknik Direktörü Nati Azarya ise Galatasaray gibi büyük bütçeli bir takım karşısında ancak bu kadar direnebildiklerini ifade etti.
RİJKAARD : KEİTA FORMA GİYDİĞİ İÇİN ÇOK SEVİNÇLİ

Hızlı Özet
“Maccabi Netanya'yı 4-1 yenerek tur biletini cebine koyan Galatasaray'da Teknik Direktör Frank Rijkaard, elde edilen sonuçtan memnun olduğunu söyledi. Rijkaard, Hollandalı bir gazetecinin, neden Ajax değil de Galatasaray'ı tercih ettiği yönündeki sorusunu da yanıtladı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Can Uzun transferinde sıcak gelişme
Fransız futbolcu Lesley Ugochukwu'nun transferini bitiren Galatasaray'ın, Frankfurt'un milli yıldızı Can Uzun için girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

Uğurcan Çakır için tarihi teklif iddiası
Sarı-kırmızılı ekipte sergilediği istikrarlı performansla dikkat çeken Uğurcan’ın Premier Lig'de oynama hayalinin olduğu ve teklife sıcak bakabileceği dile getirildi.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Lesley Ugochukwu İstanbul'da: İşte İlk Açıklamaları
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray, ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi. İngiltere Championship ekiplerinden Burnley'de forma giyen Lesley Ugochukwu, sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a ulaştı.

Acun Ilıcalı'dan Konyaspor sürprizi
Konyaspor'un Slovenya kampındaki hazırlık maçları programı netleşti. Yeşil-beyazlı ekip, kampın en dikkat çeken karşılaşmasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve Premier Lig'e yükselen Hull City ile 25 Temmuz'da karşı karşıya gelecek.