Spor
  • 20.7.2009 02:09

RİJKAARD NEŞTERİ VURDU!.. İŞTE TAKIMDAN AYRILACAK 2 FORVET!

Galatasaray'ın hocası, gideceklerin listesini yönetime sundu.Kadroyu 24 kişiye indirmek isteyen Rijkaard'ın bazı gençlerin kiraya verilmesini bazılarının da satılmasını önerdiği öne sürülüyor...

Yaklaşık 1 aydır Galatasaray'ın başında bulunan Rijkaard, kadroda düşünmediği oyuncuların listesini de şekillendirdi. Hollandalı teknik adamın Tobol maçından sonra yönetime satılacak veya kiraya verilecek oyuncuları bildirdiği öğrenildi.

Hollandalı teknik adamın 30 kişiyi aşan oyuncu kadrosunu en fazla 24 kişiye düşürmek istediği, bunun için de gençleri gözden çıkardığı belirtiliyor. En az bir oyuncu daha tranfser etmesi beklenen Galatasaray'da gideceklerin sayısı da 6-7 kişiyi buluyor.

FORVETTEN 2 YOLCU

Teknik Direktör Rijkaard'ın savunmada bu sezon yararlanmayı düşünmediği Semih Kaya ve Murat Akça'nın kiraya verilmesi yönünde öneride bulunduğu, Volkan Yaman'ın ise tamamen satılmasını istediği ifade ediliyor.

Hollandalı teknik adamın orta sahada Mehmet Güven'le de yolları ayırma düşüncesinde olduğu biliniyor. K

adroda düşünülmeyen Casio Lincoln'ün yerine ise yeni bir alternatif aranıyor. Rijkaard'ın forvetten de Erhan ve Yaser'in satılmasına ya da kiraya verilmesine sıcak baktığı ifade ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER