Spor
  • 8.8.2009 00:31

RİJKAARD'DAN NONDA'YA GARANTİ

Galatasaray'da Maccabi Netanya maçında 3 gol atan ve ardından "Hiç bir yere gitmeyeceğim; burada mutluyum" diyen Nonda'ya Teknik Direktör Rijkaard'ın da garanti verdiği öğrenildi.

Maçtan sonra Nonda'yı kutlayan Hollandalı teknik adamın, "Medyada çıkan haberlere ve söylentilere aldırma. Ben senden memnunum. Gönderilme diye bir olayın kesinlikle yok. Bu sezon da senden yararlanmak istiyorum" dediği belirtildi. Daha önce ise Rijkaard'ın Nonda'nın yerine bir forvet oyuncusu istediği ve bunu yönetime bildirdiği iddia edilmişti.

Rijkaard'ın ayrıca Aydın ve Barış'ı da Maccabi Netanya maçındaki futbolları nedeniyle kutladığı, "Ancak kimsenin yeri garanti değil. Zaman zaman yedek kalabilirsiniz. Ama her zaman kendinizi bu şekilde hazır tutmalısınız" diye konuştuğu öğrenildi.

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Linderoth'un şimdi de meniskus olduğu bildirildi. Yarın ameliyat edilecek olan Linderoth'un en az bir ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Bu arada Rijkaard'ın henüz hazır olmadığını düşündüğü yeni transfer Elano'yu Gaziantepspor maçında oynatmayı düşünmediği belirtildi.

Netanya maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan ve bu sabahki antrenmanda takımdan ayrı çalışan Nonda'nın ise Gaziantepspor maçında oynayabileceği açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER