Spor
  • 18.7.2009 11:41

RİJKAARD'IN 7 SIKINTISI!..

G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, daha sezon başlamadan dertli mi dertli..

Sakatlar, takıma geç katılanlar, tam hazır olmayanlar ve sezonun erken açılmış olması Rijkaard’ın dertlerinden sadece birkaçı. Tüm bunların üstüne sağ kolu Neeskens de sakatlanınca Hollandalı hocanın keyfi iyiden iyiye kaçtı!

G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, daha sezon başlamadan dertli mi dertli.. Hollandalı çalıştırıcı, Tobol maçındaki oyunu çok beğenmedi ve takımındaki bazı konulardan dolayı sıkıntı çekiyor.. İşte Rijkaard’ın karın ağrıları:

1. LEO Franco geç geldiği için Kazaklar’a karşı oynamadı. Diğer kaleciler de istediği düzeyde değil.

2. MUSTAFA Sarp, yeni bir transfer ve uyum sürecinde. Mehmet Topal sakat. Linderoth yıllardır olduğu gibi yine hazır değil.

3. SOL bekte Alparslan’dan memnundu ancak kırmızı gördüğü için rövanşta yok.. Bu bölgenin ilk ismi Hakan Balta sakat, Volkan Yaman’ı ise Rijkaard beğenmedi.

4. ARDA, Milli Takım’dan geldiği için hazır değil.. Bu yüzden kaptanı 90 dakika oynatamadı. Kewell ve Keita da aynı durumda olduğu için hücum gücü düşük..

5.SERVET-GÖKHAN milli takımda beraber oynasalar da uyum sorunu yaşıyorlar. Bu da savunma sorunlarını ortaya çıkartıyor.

6. UEFA’DA eleme oynayacağı için sezon erken açıldı. Oyuncular daha yeni sisteme ayak uyduramamışken resmi maç yaptılar.

7. RIJKAARD’IN eli kolu olan Johan Neeskens’in sakatlığı ve 3 hafta olmaması Hollandalı’nın canını sıkan başka bir neden..

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER