Spor
  • 9.8.2009 03:23

'RİJKAARD'IN OLDUĞU HER YERDE VARIM!..'

G.Saray Coloccini'nin transferinde sona iyice yaklaştı. Birkaç gündür İngiltere'de bulunan Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Newcastle'da forma giyen Arjantinli futbolcuyu her an renklerine bağlayabilir. İngiliz kulübüyle sıkı bir pazarlık yapan Üstünel'in Newcastle'ın istediği rakamı aşağı çekerek önemli ilerlemeler sağladığı öğrenildi.

LUCAS NEILL 2.TERCİH
27 yaşındaki Arjantinli starın da Galatasaray'ı çok istediği ve Haldun Üstünel'e, "Rijkaard'ın olduğu her yerde varım" dediği öne sürüldü. Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in en geç 3 gün içinde Coloccini'yle birlikte İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Ancak bu oyuncuda son dakika pürüzü çıkarsa Lucas Neill yeniden gündeme gelecek.

ASIL KEITA'YI BUNDAN SONRA GÖRÜN
G.Saray'ın bu sezonki en büyük transferlerinden biri olarak gösterilen Keita, Netanya karşısında attığı golün sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. Kendisini çok iyi hissettiğini belirten Fildişili oyuncu, "Yeni bir ülkeye bu kadar kolay uyum sağlayacağımı ben de düşünmüyordum. Asıl Keita'yı bundan sonra göreceksiniz. Galatasaray'ın başarısında önemli katkılar sağlamak istiyorum. Kendime güvenim tam ve burada yeniden doğacağıma inanıyorum" diye konuştu.

SEZER&UFUK SENEYE KALDI
G.Saray Yönetimi Manisasporlu Ufuk ve Sezer'i seneye alacak. Cimbom kulübünün fazla para istemesi nedeniyle bu 2 yıldızı seneye bonservis bedeli ödemeden almayı planlıyor.

LINDEROTH SİLİNDİ
G.Saray'ın İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth'a sol dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle artroskopi uygulandı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olan tecrübeli oyuncunun durumu yönetimi harekete geçirdi. Sürekli sakat olduğu için Galatasaray'a katkı sağlayamayan Linderoth'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi gündeme gelirken bu konu yönetimde tartışılıyor.

CİMBOM'UN RAKİBİ SICAK
Frank Rijkaard ile coşan Galatasaray, Süper Lig'deki ilk maçına çıkıyor. Aslan ilk maçında Gaziantep'ten çok sıcakla mücadele edecek. Karşılaşmanın başlayacağı saatte hava sıcaklığının 35 derece, hissedilen sıcaklığın ise 40'ın üzerinde olması bekleniyor. G.Saray ile G.Antepspor bugün ligde 47. kez karşı karşıya gelecek. Cimbom'un 26-8 üstünlüğü bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:51

İLGİLİ HABERLER