Spor
  • 10.6.2009 15:25

RİJKAARD'IN RAPORUNDAN SÜRPRİZ İSİMLER ÇIKTI!..

Aslan’ın hocası takımı kasetlerden izledikten sonra Lincoln, Hasan, Ümit ve Aykut’un gitmesine karar verdi. Rijkaard yönetime, Nonda ve Sabri’den yararlanacağını bildirdi


Galatasaray’da yaprak dökümü mevsimi geliyor. İmza attıktan sonra Cim-Bom’un maç kasetlerini alıp ülkesine dönen Aslan’ın yeni hocası Rijkaard, yönetime futbolcular hakkındaki raporunu verdi. Hollandalı teknik adam, oyuncuları tek tek değerlendirdiği raporunda başta Brezilyalı yıldız Linclon olmak üzere 5-6 ismi gözden çıkardı.


Galatasaray bir yandan yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi planlarken, bir yandan da yurt dışından Servet ve Mehmet Topal için gelen transfer tekliflerine direniyor. Frank Rijkaard'ın, Galatasaray'ın maçlarını izledikten sonra öncelikle bu iki oyuncunun kesinlikle satılmaması yönünde istekte bulunduğu öğrenildi. Ancak Mehmet Topal'ın gitmek için diretmesi durumunda sarı kırmızılı yönetimin başarılı ön libero yerine alternatif transfer arayışında bulunduğu bildirildi. Mustafa Sarp ile bir gün önce mukavele imzalayan sarı kırmızılıların ayrıca Manisaspor'un 24 yaşındaki ön liberosu Yiğit İncedemir'i düşündükleri ileri sürüldü. Ancak 2011 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Yiğit için Galatasaray'ın, takas teklifinde bulunacakları ifade edildi.
DİSİPLİNSİZ, BENİM SİSTEMİME UYMAZ
Rijkaard’ın raporunda Lincoln için ‘Yetenekli ama disiplinsiz. Benim oyun sistemimde yararlı olamaz’ yazdığı belirtildi. Hollandalı hocanın ‘Hasan ve Ümit hiç verimli olamamışlar. Aykut kalede güven vermiyor. Linderoth ve Serkan Çalık’tan da yararlanamayız. Ama Sabri ve Barış faydalı olur’ yazdıği bildirildi.
NONDA İŞİME YARAR
Aslan’ın yeni hocasının Nonda’nın kalmasını ‘Az oynatılmış. Ben Nonda’dan verim alırım’ sözleriyle istediği öğrenildi. Rijkaard’ın Arda için de ‘Bize çok şey katacak. Seneye onu tutmamız zor olur’ diye yazdığı belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:59

İLGİLİ HABERLER