Spor
  • 2.6.2014 23:00

Rıza Çalımbay Mersin'de

Mersin Stadyumu’nda incelemelerde bulunan Rıza Çalımbay, "Gerçekten muhteşem bir stat ve muhteşem bir atmosfer var. İnşallah burada çok güzel günler yaşarız" dedi.
Öğle saatlerinde Mersin’e gelen Rıza Çalımbay, ilk olarak Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ile bir toplantı yaptı. Ardından Kahramanlı ile Mersin Stadyumu’nu gezen Rıza Çalımbay, ardından takımın tesis olarak kullandığı Macit Özcan Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Stattaki incelemesinde açıklamalarda bulunan Çalımbay, "Şu anda bir şey yok. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Daha önce zaten görüşüldü, hiçbir sorun yok. Sadece biz burada bir stadı gezelim ve görelim istedik. Gerçekten muhteşem bir stat, muhteşem bir atmosfer var. İnşallah burada çok güzel günler yaşarız" diye konuştu.

Akşam da bir toplantı yapacaklarını belirten Çalımbay, "Ama şu anda bir sorun yok. Sadece hem burası olsun hem de tesislerimiz olsun onları bir görmek istiyoruz. Stadımızda eksik diye bir şey yok. Çok güzel, mükemmel yapılmış bir yer. Tesisleri de gezeceğiz. Eksikleri, gedikleri yaptırmaya çalışacağız. Çünkü çok iyi bir şekilde lige girmemiz gerekiyor. Onun için en önemli şey tesisler ve maç oynayacağımız yerlerdir. Şu ana kadar her şey gayet iyi" ifadelerini kullandı.

KORAY ÜNLÜ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:33

İLGİLİ HABERLER