Rize'deki yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

••1 dk okuma
Rize'deki yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Hızlı Özet

“Rize’nin Pazar ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi.”






Rize’nin Pazar ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi.



Pazar ilçesi Merdivenli köyünde, emekli öğretmen Erdoğan Aksu'ya ait 2 katlı evde saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına yolların dar olması nedeniyle Kaçkar ve Çayeli Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etmekte zorlandı. Yaklaşık 2 saat süren yangın, yapılan müdahale sonrası kontrol altına alınırken ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahiplerinden Faruk Aksu, kurban kesmek için Soğuksu Mahallesine gittiğini, komşularının ev yanıyor diye araması ile olaydan haberdar olduğunu söyledi.



Yangınla ilgili jandarma soruşturma başlattı.




Bu haber 517 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!
Asayiş

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, fon soruşturmalarında gönüllü iade yapan kişi ve şirketlerin hukuki sorumluluktan kurtulamayacağını vurguladı. İade edilen paraların gerçek hak sahiplerine ulaştırılacağını belirten Gürlek, soruşturmayla bağlantılı kişi ve şirketlerin mal varlıklarına yönelik tedbirlerin süreceği mesajını verdi.

Habervitrini10710 Görüntüleme
Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon
Asayiş

Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon

Almanya tarafından uluslararası seviyede aranan 'Valmir Berısha' isimli şahıs İzmir'de yakayı ele verdi. Uyuşturucu ticareti suçlaması ile hakkında yakalama kararı olan Berısha MİT ve Emniyet'in ortak operasyonu ile gözaltına alındı.

Habervitrini11524 Görüntüleme
Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet
Asayiş

Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet

Olay, cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi Hendek Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan oto yıkama işletmesine motosikletle gelen kasklı 2 şüpheli, iş yeri sahibi Tolga Derebaşı'na art arda ateş açtı.

Habervitrini14083 Görüntüleme
3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?
Asayiş

3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Arnavutluk ve Gürcistan bağlantılı yasa dışı üreme hücresi ticaretine ilişkin yürütülen soruşturmada, yeni detaylar ortaya çıktı.

Habervitrini12778 Görüntüleme