Gündem
  • 30.1.2021 22:01

Rizespor Başkanı Fenerbahçe maçının hakemine ateş püskürdü

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından hakemi eleştirdi.

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Rizespor'da başkan Hasan Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Hasan Kartal, "Hakem bizim hocaya niye kırmızı kart verdi, bilmiyorum. Herhalde hakemin anasına küfretti Rumence. Hakem tüm takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı." şeklinde konuştu.

'KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL'

Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, VAR sisteminin uygulanış şeklini eleştirdi.

İlk yarının sonunda şanssız bir gol yediklerini aktaran Margarit, "İkinci yarı rakibimizin üzerinde baskı kurduk. Bence attığımız gol geçerliydi ama bugün VAR sistemi sadece Fenerbahçe için çalıştı, bizim için çalışmadı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum çünkü son dakikaya kadar mücadele ettiler." ifadelerini kullandı.

Teknik direktörleri Marius Sumudica'nın kırmızı kartla tribüne gönderilmesini haksız bulduğunu kaydeden Margarit, "Bu kadar ucuz, bu kadar basit kart çıkması gerçekten kabul edilebilir değil. Ne için o kartlar çıktı merak ediyoruz. Hocalar aynı zamanda hakemlerle diyalog halinde olmalıdır. Hakem otomatik sarı kartla geliyor. Ne rakip oyunculara ne de hakemlere kötü bir söz olmadı. Hepimiz insanız ve konuşmak zorundayız." diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2021 22:06

İLGİLİ HABERLER