Spor
  • 10.11.2019 23:11

Rizesporlu futbolcunun eşi kulüp başkanı oldu

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor forması giyen Mykola Morozyuk'un sıradışı eşi Irina'yı bilmeyen kalmadı... Türkiye'ye eşi Moroziuk'tan daha fazla damgasını buran Irina Morozyuk, ülkesi Ukrayna'da ilginç şeylere imza atıyor. Öyle ki Nikolay Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk şimdi de kulüp başkanı oldu. İşte haberin ayrıntıları.

Çaykur Rizesporlu Nikolay Moroziuk, futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim.

Nikolay Moroziuk irina ile ilgili görsel sonucu"

Fakat eşi Irina Moroziuk artık eşinden daha tanınır haline geldi. Ülkesi Ukrayna'da da durum aynı. Irina şimdi de bir futbol kulübünün başkanı oldu.

 

Ülkemizde yaşayan ve Çaykur Rizespor'un Ukraynalı futbolcusu Mykola Moroziuk'un da eşi olan Irına Moroziuk, ülkesi Ukrayna'da FC Lion kulübünün başkanı oldu. Ukrayna'nın Lviv kentinde FC Lion isimli amatör kulübün başkanı olan Irina Morozyuk, haberi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

Nikolay Moroziuk irina ile ilgili görsel sonucu"

Moroziuk, bu gelişmeyle birlikte Ukrayna'da bir futbol kulübünün ilk kadın başkanı olma unvanını elinde bulunduruyor.

Nikolay Moroziuk irina ile ilgili görsel sonucu"

'HEDEFLERİMİZ BÜYÜK'

Aynı zamanda bir moda firması da olan Morozyuk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Aslan yavrularım, FC Lion'ın başkanı olmaktan onur duyuyorum. Büyük hedeflerimiz var. Lviv Futbol Federasyonu'nun bizi destekleyeceği ve resmi maçlara katılmaya devam etmemize izin vereceğine inanıyorum. Birleşik, güçlü ve bağımsız bir Ukrayna için varız.

Bu teklif bana geldiğinde, bu şehirde doğan biri olarak uzun zamandır amatör futbola olan ilgimi düşündüm. Göreve başladıktan sonra teknik direktör dahil birçok sorunla karşılaştım. Çözmek için zamana ihtiyacımız var"

Kulüpten yapılan açıklamada ise Irina Morozyuk gibi bir başkana sahip olan kulübün ikinci ya da üçüncü sırada olma hakkı olmadığını ve başarılı olmak zorunda olduklarını belirtti.

Moroziuk irina ile ilgili görsel sonucu"

 

Güncellenme Tarihi : 11.11.2019 12:18

İLGİLİ HABERLER