Spor
  • 18.7.2009 04:38

ROBBEN KİRALIK GELİYOR...

Sol açık arayışlarını Avrupa ve Güney Amerika'da sürdüren Fenerbahçe'de ilk hedef Arjen Robben... Real Madrid'in Hollandalı yıldız için istediği 20 milyon Euro nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Sarı- Lacivertliler, kiralama formülünü devreye soktu. Fenerbahçe yönetiminin Robben'i 1 yıllığına kiralamak için Real Madrid'e teklif yaptığı belirlendi.

Şimdi de Senderos iddiası

Sarı-Lacivertliler'in İspanyollar'a 3 milyon Euro önerdiği ve 1 hafta içinde yanıt alacağı ifade edildi. Öte yandan Bir dönem Galatasaray'ın gündeminde yer alan Philippe Senderos'un ismi şimdi de Fenerbahçe ile anılmaya başladı. İsviçre basını geçen sezon Milan'da kiralık oynayan Arsenal'in stoperinin Sarı- Lacivertliler'le görüştüğünü iddia etti. Daum'un transfer için çaba safettiği de haberde yer aldı.

Hernanes seferi!

F.Bahçe'nin Sportif Direktörü Aykut Kocaman, ikinci kez Brezilya seferine çıktı. Dünkü akşam antrenmanının ardından apar topar Brezilya'ya hareket eden Kocaman'ın Sao Paulo'nun orta sahadaki yıldızı Hernanes'in transferi için gittiği öğrenildi. Kocaman'ın, 24 yaşındaki Brezilyalı yıldızın yanı sıra Cruzeiro'da oynayan Fabricio ile de görüşmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER