Spor
  • 4.1.2014 22:34

Roma Oğuzhan'ın peşinde

Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’a İtalya’nın Roma takımı talip oldu. Çizme’de yer alan haberlere göre bu sezon Serie A’nın formda ekiplerinden bir tanesi olan başkent temsilcisi orta sahasına takviye çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda bir aday oyuncular listesi hazırlayan sarı kırmızılıların siyah beyazlıların 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu da bu listeye dahil ettiği bildirildi. Hem Türk hem Hollanda pasaportu bulunan oyuncunun Arsenal’den yetişme olduğu bilgisi verilirken, orta sahanın ortası için biçilmiş kaftan olduğu, oldukça yüksek bir teknik beceriye sahip olduğu, topu ayağında iyi tuttuğu ve oyunu çok iyi okuduğu yorumları yapıldı.

Sportif Direktör Walter Sabatini’nin Oğuzhan’ın kulübün uzun ölçekte yararlanabileceği bir oyuncu olduğu yönünde görüş bildirdiği ifade edildi.

Oğuzhan ile kısa süre içerisinde kontağa geçeceği tahmin edilen Roma'nın Oğuzhan transferinde başarıya ulaşamaması takdirinde Cagliari'de forma giyen Belçikalı Naingolan'a teklif götüreceği ifade ediliyor.

skorer

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:46

İLGİLİ HABERLER