Spor
  • 7.9.2013 22:55

Roman hoca Terim'e meydan okudu

Romanya Teknik Direktörü Victor Piturca, Türkiye ile oynayacakları mücadele öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında kritik bir maça çıkacağı Romanya'da Teknik Direktör Victor Piturca, Macaristan'ı 3-0 mağlup ettikleri mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Macaristan galibiyeti sonrasında Türkiye maçını düşünmeye başladıklarını söyleyen Piturca, "Artık Türkiye maçına odaklandık. Çok kaliteli bir takım ve çok kaliteli bir hocaları var. İyi hazırlanmalıyız. Türkiye'yi düşünüyoruz. Taraftarlar bizimle olacak ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Salı günü kesinlikle daha zor olacak. Türkiye'nin üst düzey oyuncuları var." diye konuştu.

TERİM'E 'KAZANDIM MESAJI!

Fatih Terim ile daha önce oynadığını ve kazandığını vurgulayan Rumen Teknik Adam, "Terim, oyunculara nasıl değer katacağını biliyor ve rakibinin problemi olduğunu düşünmesine yol açıyor. Ama Terim ile daha önce de oynadım, kazandım ve Terim kaybetti. Bunun Salı gecesi tekrarlanmasını diliyorum. Macaristan maçında yaşananları Türkiye maçına da taşıyarak taraftarlara aynı duyguları yaşatmak istiyoruz. İkinci maçlarda iyi tecrübelerim var. Mental iyi çalışmalı ve fiziksel olarak çok çok hızlı bir şekilde geri dönüş yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası Elemeleri Grubu'da 10 puanla 4. sırada bulunan milli takımımız, 13 puanla 2. sırada bulunan Romanya ile 10 Eylül günü hayati önemi olan bir mücadeleye çıkacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER