Spor
  • 10.1.2014 00:18

Ronaldinho Beşiktaş'a niçin gelmedi

Ünlü FIFA menajeri Muzzi Özcan, Ronaldinho’nun Beşiktaş’a neden gelmediğini Eurosport.com Türkiye’ye anlattı

Drogba ve Mancini’nin de menajerliğini yapan Muzzi Özcan, Alper Aslan’a önemli açıklamalarda bulundu. İşte ünlü menajerin değerlendirmesi...

"Beşiktaş amatörce davrandı"
"Beşiktaş yönetimini tarihinin en büyük amatörlüklerinden birini yaptı. Ronaldinho’nun abisi Assis’i Türkiye’ye davet etti. Normalde transfer süreçleri böyle sürdürülmez. Dünyanın en büyük futbolcularından birini transfer etmek istiyorsanız attığı her adımı haber yaptırmazsınız. Çok profesyonel hareket ederseniz. Biz Mancini’yi uçaktan indirene kadar kimsenin haberi yoktu. Ronaldinho’nun abisi Beşiktaşa çok güzel bir oyun oynadı ve fiyatını arttırdı. Aylardan beri de bunun için uğraşıyordu.”

“Fiyaskonun tek sorumlusu yönetim”
“İngiliz kulüpleri bile Ronaldinho’yu istemişti. Ronaldinho bana İngilterede oynamak istemediğini söyledi. Neden Türkiye’ye gelsin. Amacı fiyatını arttırmak ve Brezilya’da kalmaktı. Beşiktaş yönetimi, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Bunun fiyaskonun tek sorumlusu da Beşiktaş yönetimidir. Çünkü amatör menajerlerle çalıştılar. Ronaldinho, ağustos ayında aldığı paradan 1.5 milyon euro fazlasına imza attı.”

Alper Aslan - Eurosport@EurosportCom_TR

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:37

İLGİLİ HABERLER