Spor
  • 12.3.2020 12:20

Ronaldo İtalya'dan kaçtı

Cristiano Ronaldo depremi! Corona virüsü nedeniyle...

Dünyaya yayılan corona virüsün futbola etkisi tahmin edilenden çok daha fazla oldu. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, corona virüs nedeniyle İtalya'ya dönmeyeceğini duyurdu.

RUGANİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKINCA...

RUGANİ'NİN TESTİ POZİTİF ÇIKINCA...

Juventus, Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını resmen açıklarken bu duyuru İtalyan kulübünde adeta şok etkisi yaratmıştı.

BÜYÜK PANİK

Juventus, oyuncusu Daniele Rugani’de yapılan yeni tip corona virüsü (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu durum takım içinde büyük paniğe neden oldu.

İtalyan basınına yansıyan haberlerde tüm takımın karantinaya alınacağı ifade edilirken bugün gündeme bomba gibi düşen durum yaşandı.

RONALDO İTALYAYA DÖNMEYECEĞİNİ İLETTİ

RONALDO İTALYA'YA DÖNMEYECEĞİNİ İLETTİ

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası Portekiz’den İtalya’ya dönmeyeceğini Juventus’a iletti.

TANCREDİ PALMERİ DUYURDU

TANCREDİ PALMERİ DUYURDU 

İsabetli haberleriyle tanınan İtalyan gazeteci Tancredi de durumu sosyal medyadan duyurdu.

SERİE A'DA İLK 

Juventus Kulübü, dün gece yaptığı açıklamada, "Juventus Futbol Kulübü şu anda onunla temasa geçenlerin sayımı da dahil olmak üzere yasaların gerektirdiği tüm izolasyon prosedürlerini etkinleştirmektedir." ifadelerini kullanmıştı.

Juventus'ta tüm takımın karantina altına alınması beklenirken benzer durumun Inter'in futbolcuları için de uygulanacağı belirtildi.

FELÇ OLAN ANNESİNİN YANINDA 

Şuan Portekiz'de bulunan Cristiano Ronaldo, felç olan annesinin yanında bulunuyor.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.3.2020 12:23

İLGİLİ HABERLER