Spor
  • 1.4.2013 15:23

'Ronaldo Marmaris'te' haberi ortalığı karıştırdı!..

Muğla'nın Marmaris ilçesinde günlük olarak yayınlanan bir gazetenin internet sitesinden duyurduğu "''Cristiano Ronaldo Marmaris'te'' haberi ilçedeki futbol severleri heyecanlandırdı.
Marmaris'te büyük heyecana neden olan haberin, daha sonra ''1 Nisan şakası'' olduğu belirtildi.
Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sabri Kesen, haberi internet sitelerinden yayınladıktan sonra çok sayıda kişinin telefonla ve sosyal medya aracılığıyla kendilerine ulaşarak Portekizli oyuncunun gerçekten ilçede olup olmadığını sorduğunu söyledi. Kesen, Bazı gençlerin de bizzat gazeteye gelerek Ronaldo'ya nasıl ulaşabileceklerini sorduğunu söyledi.
 

"CRİSTİANO RONALDO MARMARİS'TE"
Gazetenin web sitesinden yer alan haberin ayrıntıları şöyle: ''Galatasaray Kulübü'nün düzenleyeceği ''Futbolda Centilmenlik'' konulu panel için İstanbul'a gelen Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo, Çarşamba günü yapılacak panel öncesi 2 günlük tatil için Marmaris'e geldi. Ronaldo'nun bulunduğu özel uçak saat 08.32'de Dalaman Havalimanı'na indi. Yıldız futbolcunun gelmesi nedeniyle havalima içinde ve çevresinde güvenlik tedbirleri alındı. Uçaktan inen özel güvenlik görevlileri yaklaşık 20 dakika havalimanında güvenlik görevlileriyle görüşüp inceleme yaptı. Bu arada havalimanında bulanan vatandaşlar servis otobüsleri içinde yıldız futbolcunun gelişini bekledi. Havalimanının VIP bölümüne kadar güvenlik tedbirleri altında beraberindekilerle yürüyen Ronaldo, siyah bir minibüse binerek alandan ayrıldı. Yıldız futbolcunun spor kıyafetler giydiği ve rahat hareketlerde bulunduğu gözlendi. Ronaldo'nun, kiraladığı yatla iki gün tatil yapacağı öğrenildi''

 

İHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER