Spor
  • 24.8.2009 14:39

RONALDO'DAN ROBERTO CARLOS AÇIKLAMASI

Corinthians'ın yıldızı Ronaldo'dan sürpriz bir Roberto Carlos açıklaması geldi. Ronaldo, eski takım arkadaşını Corinthians'a getirmek için çaba sarfettiğini doğrularken, Carlos'un bir ara Fenerbahçe Kulübü'yle maddi sorunlar yaşadığına ilişkin dedikoduların da gerçek olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'un bu sezon da Fenerbahçe'de kalmaya ancak ve ancak son anda karar verdiği ortaya çıktı. Daha önce PSV Eindhoven, Barcelona, AC Milan gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı santrfor Ronaldo, Real Madrid'de 5 sezon boyunca takım arkadaşlığı yaptığı Fenerbahçeli Roberto Carlos'u Corinthians'a transfer ettirmeye çalıştığını açıkladı.

Brezilya'da yayın yapan Globo TV'ye konuşan Ronaldo, geçtiğimiz aylarda Roberto Carlos'la görüşerek kendisini Corinthians'a davet ettiğini, sarı-lacivertli futbolcunun da bu teklife "Evet" yanıtını verdiğini ifade ederek, "Daha sonra ben bu konuyla ilgili olarak Başkan'la görüşmeye başladım" dedi. Ronaldo, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'de bir süre maaş sorunu yaşadığını, bu nedenle Kanarya'yla yollarını ayırmak istediğini; ancak bu sorunun son anda çözüme kavuşturulmasıyla, Carlos'un Fenerbahçe'de kalmayı tercih ettiğini anlattı.

Yalanlamışlardı

Roberto Carlos'un Corinthians'la görüştüğü iddiaları yaz boyunca birkaç kez gündeme gelmiş; ancak gerek Brezilya kulübünün yöneticileri gerekse de Teknik Direktör Carlos Alberto Parreira, bu transferle ilgili bir çalışma yürüttüklerini yalanlamışlardı. Ronaldo'nun açıklamalarıysa, hem Roberto Carlos'un Corinthians'la resmen flört ettiğini hem de bu oyuncunun Fenerbahçe'yle maaşına ilişkin bir sorun yaşadığını doğruluyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER