Yaşam
  • 14.5.2013 12:37

Rulet masasında soyunan çılgın ünlü kim?

Medyafaresi yazarı Dilara Pekel yazdığı yazılarla magazin gündemine yön vermeye devam ediyor..

Rulet masasında soyunan çılgın ünlü kim?

Opsss başlığın güzelliğine bak! Hepinizi çılgınca bir merak sardı değil mi? Baştan hevesinizi kursağınızda bırakayım, kim olduğunu söylemeyeceğim! Çünkü bu utançla yaşayamaz bir insan. Aşırı alkol alınan bir gecenin sonunda çıldırıp bunu yapabilen bir insanın normal olduğunu tabii ki söyleyemem ama yine de kim olduğunu yazmayı etik bulmuyorum. İçimdeki canavar gazeteci ruhu da olayı yazmadan duramıyor. O nedenle isimsiz yazmaya karar verdim; affola!

Olay tabii ki Kıbrıs'ın çok popüler otellerinden birinde geçmiş. Birbirinden ünlü isimlerin olduğu bir grup gece yarısı bir rulet partisi düzenlemeye karar vermiş. Tabii ki herkesin son derece sarhoş olduğunu söylememe gerek yok. Yine de başlarda her şey normalmiş. İş sonradan sapıkça bir boyuta ulaşmış. Ve bizim zaten zamanında çılgın hareketleriyle tanıdığımız ama sonradan durulan (yanılmışız hala çok çılgınmış!) ünlümüz çırılçıplak soyunup rulet masasının üstüne çıkıvermiş. Ve ağzına atılan leblebileri yakalamaya çalışmış. Şaka gibi geliyor kulağa değil mi? Gecenin sonunun nasıl bittiğini ben söylemeyeyim, siz anlayın!

Şok dedikodudan sonra geçelim tv-magazin-mekan izlenimlerine..

Şehrin en iddialı mekanı Duke İstanbul, geçtiğimiz hafta sektöre hızlı bir giriş yaptı. Mekan bir tasarım harikası. İnanılmaz dekore edilmiş ama şatafatlı değil. Sade, minimalistik ama bir o kadar da iddialı. Özellikle teras kısmı şahane. Yaz gecelerinin Duke'da çok şenlikli geçeceğine eminim. Ve söylemeden geçemeyeceğim kalite, sunum ve popülerlik anlamında son zamanlardaki en iyi açılıştı. Tekrar tebrikler.

Arda Turan'ın saçlarına değinmeden olmaz! Acaba bonus reklamlarında filan mı oynayacak? Ya da gerçek bir İspanyol olmaya mı çalışıyor? Yoksa Ömer Çelakıl'a filan mı özendi? Kimse 'Arda ne yaptın sen ya!' demedi mi? Sinem Kobal gibi bir moda ikonu, kılık kıyafete takık derecede dikkat eden nişanlının da mı sesi çıkmadı? Demek ki kimse bir şey dememiş ki o saçlar hala öyle! İnşallah 'Kral Kupası'nı kazanırlar demekten başka bir söz kalmıyor galiba bana!

Karadayı dizisinin sessiz ama derinden gittiğini söylemiştim. Ve haftalık zirve yarışında aylar sonra Muhteşem Yüzyıl zirveyi Karadayı'ya kaptırdı. Muhteşem Yüzyıl'ın giderek kan kaybettiği su götürmez bir gerçek. Sürekli devlet müdahalesi yapılan dizide inandırıcılık sıfır! Hürrem entrikaları bile dikkat çekmiyor artık. Eskiden fragmanlar bile merak uyandırırdı; şimdi onlarda bile etki sıfır! Hal böyle olunca her saniyesi soluksuz izlenen; Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor ve Bergüzar Korel'in oyunculukta zirve yaptığı Karadayı hak ettiği yere kavuştu! Tebrikler!

Naz Elmas'ın yeni partneri Tardu Flordun olmuş. Bu ikiliyi kim düşündüyse bravo! Naz'a Özcan Deniz'den sonra yakışan en doğru isim Tardu bence. Üstelik Mavi Ay benzeri bir dizi olacakmış ve Tardu hafif serseri ama bir o kadar da cesur bir polisi canlandıracakmış. Yağmurdan Kaçarken diye bir dizi tutuyorsa ve hala ekrandaysa Naz ve Tardu'nun yeni dizisi Güzel ve Çirkin'in şansı çok daha fazla olur diye düşünüyorum. Naz da reytingin bacağını bu sayede kırmış olur!

Ekranda yeni bir yıldız var bilmem farkında mısınız? İlker Ayrık, 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasındaki sevimli tavırları ve sunumuyla çok farklı bir kulvar yarattı. Akabinde de Kıvanç Tatlıtuğ'lu Akbank reklamları gelince yağlı ballı ekmek oldu onun için. Yeni bir şovmen çıkabilir İlker Ayrık'tan, dikkat derim! İnanılmaz bir enerjisi var çünkü..

Murat Boz'lu Yedigün reklamında oynayan yaşlı teyzeye bayıldımmm. Üstelik deneyimli bir oyuncu da değilmiş bildiğim kadarıyla. Altın Kızlar dizisinin çılgın annesi Sofia gibi bir rolü şahane canlandırır bu yaşlı teyze benden söylemesi. O nedenle reklamla sınırlı kalmasın bu iş! Açın teyzemin oyunculuk yolunu..

 

Medyafaresi
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:20

İLGİLİ HABERLER