Dünya
  • 16.11.2020 12:42

Rus manken Olga Kagarlitskaya babasının cesedi için morga girince dehşete düştü

Rus model Olga Kagarlitskaya, Samara şehrinde Covid-19 sonucu ölen babasının cenazesini almak için girdiği morgdan dehşet verici fotoğraflar paylaşıp, sağlık yetkililerinin koronavirüs bağlantılı ölümleri gizlediğini öne sürdü.

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; 37 yaşındaki Olga Kagarlitskaya, Rusya'nın güneybatısındaki Samara şehrinde vefat eden babasının cenazesini teslim almak üzere morga girdi.

Ünlü manken morga girip cenazelerin fotoğraflarını paylaştı

Koronavirüslü hastalarla çalıştıktan sonra hayatını kaybeden, 50 yıllık deneyime sahip Samara doktoru Gennady Kagarlitsky'nin kızı Olga Kagarlitskaya, hastane yönetiminin ölümünün gerçek sebebini sakladığını iddia ediyor.

Gennady Kagarlitskiy, Samara Şehri Klinik Polikliniği No. 15'te ambulans doktoru olarak çalıştı. Ölümünden iki hafta önce işyerinde hastalandı ve Büyük Vatanseverlik Savaşı'na katılanlar için hastanede COVID-19 hastaları için bir merkezde hastaneye kaldırıldı. Doktorun kızı, babasının koronavirüs enfeksiyonundan öldüğünü iddia ediyor ancak hastane bu gerçeği dikkatle gizliyor.

Ünlü Rus model, morga girip koronavirüsten ölenlerin görüntülerini paylaştı  - Haberler

Habere göre; 2005 yılında 'Miss Samara Güzeli' seçilen kızı Olga, ceset torbalarını görmesini engellemek isteyen morg çalışanlarını umursamadı ve içeri girdi.

Bir video yayınlayan Olga Kagarlitskaya, Samara'da resmi istatistiklerimize göre yedi ölü var. Fakat burada yediden fazla var" ifadesini kullandı.

Russian model films inside corpse-packed morgue showing scale of Covid  horror - World News - Mirror Online

Olga'nın anlatımına göre; sonrasında morg personeli kendisine ziyareti sırasında 50'yi aşkın cesetle ilgilendiklerini söyledi.

Kendi giyim markası olduğu belirtilen Rus model, devletin ailelere yaklaşık 230 bin lira tazminat ödememek için babası gibi görev başında koronavirüs sonucu ölen sağlıkçıları gizlemeye çalıştığını savundu.

RUSYA'DA DA DURUM İÇ AÇICI DEĞİL

Rusya'da bugün Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 352 olarak verildi. Vaka sayısı ise 22 bin 572 olarak kayıtlara girdi.

Koronavirüs salgınının başından bu yana Rusya'da Covid-19'dan ölenlerin sayısı ise 33 bin 186.

Güncellenme Tarihi : 16.11.2020 12:54

İLGİLİ HABERLER