Dünya
  • 7.4.2020 15:07

Rusya'da vahşet! Karantinada 5 kişiyi öldürdü!

Korkunç olay, Rusya'nın Ryazan bölgesindeki Yelatma kentinde meydana geldi. Eşi yakın zamanda doğum yapan ve bir süredir babalık izninde olan 31 yaşındaki Anton Franchikov adlı adam, önce balkondan komşularını sessiz olmaları için uyardı.

Foto - İsteği dikkate alınmayan öfkeli adam eline aldığı pompalı tüfekle aşağıya indi. Karşısına ilk çıkan Ilya Kondrakov isimli genç adamı öldüren Anton, ardından Viktor Kapitanov'u vurdu.

İsteği dikkate alınmayan öfkeli adam eline aldığı pompalı tüfekle aşağıya indi. Karşısına ilk çıkan Ilya Kondrakov isimli genç adamı öldüren Anton, ardından Viktor Kapitanov'u vurdu.

Foto - Sitenin içinde ilerlemeye devam eden adam karşısına çıkan yeni evli Yevgeny ve Kristina Tabunov çiftini kurşun yağmuruna tuttu. Son olarak ise Maksim Ukhov'u öldüren adam olay yerinden hızla kaçtı.

Sitenin içinde ilerlemeye devam eden adam karşısına çıkan yeni evli Yevgeny ve Kristina Tabunov çiftini kurşun yağmuruna tuttu. Son olarak ise Maksim Ukhov'u öldüren adam olay yerinden hızla kaçtı.

Foto - Polis ekiplerinin kısa süre içerisinde yakaladığı adamın karısının olay esnasında evin banyosunda olduğu için durumdan haberinin olmadığı ifade edilirken, evli çiftten hayatını kaybeden Kristina Tabunov'un yapılan otopsi sonucunda hamile olduğu belirlendi.

Polis ekiplerinin kısa süre içerisinde yakaladığı adamın karısının olay esnasında evin banyosunda olduğu için durumdan haberinin olmadığı ifade edilirken, evli çiftten hayatını kaybeden Kristina Tabunov'un yapılan otopsi sonucunda hamile olduğu belirlendi.

Foto - Güvenlik güçleri tarafından polis merkezine götürülerek sorguya alınan Anton, ilk üç cinayeti itiraf ederken, diğer cinayetleri ise hatırlamadığını iddia etti.

Güvenlik güçleri tarafından polis merkezine götürülerek sorguya alınan Anton, ilk üç cinayeti itiraf ederken, diğer cinayetleri ise hatırlamadığını iddia etti.

Güncellenme Tarihi : 7.4.2020 15:09

İLGİLİ HABERLER