Gündem
  • 28.2.2020 11:27

Rusya'dan Türkiye'ye alçak tehdit!

33 şehit verdiğimiz hain saldırı sonrası, Esed rejiminin baş koruyucusu Rusya'dan skandal bir açıklama geldi. Rus Parlamentosu Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov, olası bir operasyonun Türkiye için ağır sonuçları olacağını ileri sürdü.

Esed rejiminin saldırısı sonucu 33 askerimiz şehit olurken, rejimin baş destekçisi Rusya'dan skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce Rusya Savunma Bakanlığı, bölgede Türk askeri olduğunu bilmediklerini açıklamıştı. Şimdi de Rus parlamentosunda Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov'dan tehdit gibi bir açıklama geldi. Skandal sözlere imza atan Cabarov, düzenlenecek bir operasyonun Ankara için kötü sonuçları olacağını ileri sürdü.

Reuters’ın Interfax’tan son dakika olarak aktardığı açıklamaya göre Cabarov, Türkiye’nin İdlib’e yapacağı geniş çaplı bir operasyonun Ankara için kötü şekilde sonuçlanacağını öne sürdü.

Olay

İdlib'de Esed güçleri, Rusların hava desteğiyle bölgedeki TSK unsurları hedef aldı. Şehit haberlerine ilişkin son dakika açıklamayı Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptı. İlk açıklamada 9 olan şehit sayısı hızla arttı ve 33'e yükseldi. Çok sayıda askerimiz de yaralı.

Güncellenme Tarihi : 28.2.2020 11:28

İLGİLİ HABERLER