Gündem
  • 27.5.2020 15:39

Rütbesi sökülen darbeciye neden askeri tören düzenlendi

Darbeye ödül gibi skandal: İsmail Hakkı Karadayı için askeri tören düzenlendi! Cenaze namazı da kılındı.

 

Foto - 28 Şubat davasında yargılanan ve müebbet hapis alan ancak yaşı ve hastalığı bahanesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Karadayı'ya düzenlenen askeri tören tepki çekti.

Tedavi gördüğü hastanede ölen darbeci İsmail Hakkı Karadayı'nın cenazesi, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa gömüldü. 28 Şubat darbesinin bir numaralı sanığı Karadayı'ya askeri tören düzenlenmesi tepki çekti. Ayrıca İslam'a düşmanlığıyla bilinen Karadayı için cenaze namazı da kılındı.

Foto - İslam düşmanlığı nedeniyle 28 Şubat darbesinde Müslümanlara ağır darbeler vuran Karadayı'nın üstelik cenaze namazı da kılındı.

Dün Kadıköy Florance Nightingale Hastanesi'nde ölen Karadayı'nın cenazesi İstanbul Sultan 2. Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilmişti.

Foto - Bugün cenazesi gömülen Karadayı'ya skandal bir askeri tören yapıldı.

Bugün cenazesi gömülen Karadayı'ya skandal bir askeri tören yapıldı.28 Şubat davasında yargılanan ve müebbet hapis alan ancak yaşı ve hastalığı bahanesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Karadayı'ya düzenlenen askeri tören tepki çekti.İslam düşmanlığı nedeniyle 28 Şubat darbesinde Müslümanlara ağır darbeler vuran Karadayı'nın üstelik cenaze namazı da kılındı.Cenaze namazının ardından Karadayı'nın cenazesi defnedilmek üzere Çengelköy Mezarlığı'na nakledildi.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2020 15:43

İLGİLİ HABERLER