Spor
  • 22.8.2018 13:43

Ryan Babel, Partizan maçı kadrosunda yok!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Partizan'la karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Ryan Babel, kamp kadrosuna dahil edilmedi. Öte yandan cezası bulunan Alvaro Negredo ve hafif sakatlığı bulunan Jeremain Lens de kadroda yer almadı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Partizan'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamaya göre Ryan Babel kadroda yer almadı. Hollanda Milli Takımı'nın Peru ve Fransa ile oynayacağı maçların kadrosuna davet edilen yıldız futbolcunun eksikliği dikkat çekti.

Öte yandan LASK Linz maçında turu getiren golü attıktan sonra gol sevincinde formasını çıkardığı için kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Alvaro Negredo ve hafif sakatlığı bulunduğu kaydedilen Jeremain Lens de kamp kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş'ın Partizan maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Ersin, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Pepe, Enzo Roco, Fatih, Adriano, Caner Erkin, Necip Uysal, Gary Medel, Tolgay Arslan, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Mertcan, Güven, Gökhan Töre, Quaresma, Umut, Cyle Larin, Vagner Love, Alpay.

Güncellenme Tarihi : 22.8.2018 13:47

İLGİLİ HABERLER