Gündem
  • 23.5.2019 16:07

Saadet Partisi seçimlere niçin giriyor? İstanbul adayı açıkladı

Saadet Partisi'nin 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimlerindeki Necdet Gökçınar, tekrar edilen seçimlere neden girdiklerini açıkladı.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, kamuoyunda çokça konuşulan seçime aynı adayla katılma kararına ilişkin, Çağlar Cilara'nın sorusunu cevapladı.

Saadet Partisi seçime neden giriyor? sorusuna cevap veren Necdet Gökçınar, "Türk siyasetinde davasına bu kadar sadık, yerinde duran bir parti gösteremezsiniz. Hepsi bir takım reformasyonlara uğradı. Bir siyasi partinin bir davası varsa eğer, seçmenine söyleyeceği bir hayat görüşü, bir söz varsa bu partinin ben filan partinin yerine seçime girmiyorum demesi, esasında senin hiçbir şeyin yokmuş anlamına gelir." diye konuştu.

"Biz dava partisiyiz"

"Biz iki kere ikiye dört diyoruz." şeklinde konuşan Gökçınar, "Biz dava partisiyiz. bizim önemimiz aldığımız oylarla ölçülmez. Özellikle bu süreçte 31 Mart'a kadar çok fazla hakarete ve iftiraya da maruz kaldık. Hatta bizim seçime girmediğimizi bile söylediler ama birden bire 23 Haziran seçimlerine doğru bize övgüler dizdiler. Dolayısıyla böyle bir durumda 'siz neden filanca lehine gitmediniz?' sorusu bizim partiye sorulacak soru değil" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2019 15:08

İLGİLİ HABERLER