Gündem
  • 29.6.2007 19:18

SAADET PARTİS'NDEN ANKET TEPKİSİ

YILMAZ UZUN
BALIKESİR- Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğan, SP'nin milletin kendisi demek olduğunu, sivil bir haraket olduklarını, başka hiçbir partiye benzemediklerini söyledi.


İl başkanlıında basın toplantısı düzenleyen SP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Mete Gündoğan, internet sitelerinde yayınlanan seçim anketlerinde SP'nin gerçek oy oranının gösterilmediğini söyledi. SP'liler, seçmen kitlelerinin büyük çoğunluğunun kırsal kesimlerdeki köylerde bulunduğunu, köylerde de internet olmadığı için birçok vatandaşın internet anketlerinde oy kullanamadığını, dolayısıyla SP'nin oylarının bu tür anketlerde bu sebeple düşük göründüğünü
belirterek anketlere tepki gösterdiler.

SP Genel Başkan Yardoımcısı Mete Gündoğan, "Saadet Partisi bu milletin kendisidir. Sivil bir harekettir. Diğer hiçbir parti, hele hele işbirlikçi partiler Saadet Partisi'ne asla benzemez. Memnuniyetle görüyoruz ki partimizin bugüne kadar savunduğu bütün fikirler, artık toplumumuzun her kesiminde savunulmakta ve dile getirilmektedir" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER