Saba Tümer'den şoke eden itiraf!.. David Beckham ile aynı yatakta yattım

2 dk okuma
Saba Tümer'den şoke eden itiraf!.. David Beckham ile aynı yatakta yattım

Hızlı Özet

"Doha'dan ayrılıyoruz. Çok güzel bir seyahat geçirdik. Tam odaya doğru gelirken öğrendim ki David Bechkam buradaymış ve bu odada kalmış. Yani anlayacağınız ben David'in yattığı yatakta yatmışım ve 3 gündür bunun farkında değilim. Tam gider ayak söylenir mi bu insana" dedi.






Saba Tümer'den şoke eden David Beckham videosu: Aynı yatakta yattım...Saba Tümer, David Beckham hakkında yaptığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Kahkahalarıyla tanınan Saba Tümer, Instagram hesabından yayınladığı video ile herkesi şaşırttı. Katar'ın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Doha'ya tatile giden Saba Tümer, David Beckham ile aynı yatakta yattığını takipçileri ile paylaştı.



Saba Tümer David Beckham hakkında yaptığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Kahkahalarıyla tanınan Saba Tümer, Katar'ın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Doha'ya tatile gitti. Seyahat dönüşünde, Beckham'la tesadüfen aynı yatakta yattığını öğrenen Tümer, sosyal medya hesabından paylaştığı son videosunda dikkat çeken bir açıklama yaptı.



Saba Tümer, o anları anlattığı videoda şöyle dedi:



"Doha'dan ayrılıyoruz. Çok güzel bir seyahat geçirdik. Tam odaya doğru gelirken öğrendim ki David Bechkam buradaymış ve bu odada kalmış. Yani anlayacağınız ben David'in yattığı yatakta yatmışım ve 3 gündür bunun farkında değilim. Tam gider ayak söylenir mi bu insana" dedi.



"ÇEKİRGE BİR SIÇRAR, İKİ SIÇRAR..."



Eski futbolcu David Bechkam'la Maldivler'de de benzer bir tesadüf yaşadığını anlatan Tümer, "Bu bizim ikinci karşılaşmamız. Daha önce Maldivler'e gittiğimde David otelden çıkmış ben girmişim. Hatta aynı odada kalmışız" diye konuştu.



"AMA EVLİSİN"



Üçüncü karşılaşmalarında David'i yakalayacağını söyleyen sunucu, "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde yakalar diyeceğim ama onu da diyemiyorun çünkü adam evli, o yüzden ona buradan 'Ama evlisin' şarkısını gönderiyorum" sözleriyle kahkahalara boğuldu.




Bu haber 766 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Airbus, uzay ve uydu teknolojilerinde Türkiye ile işbirliğine odaklandı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Airbus, uzay ve uydu teknolojilerinde Türkiye ile işbirliğine odaklandı

Antalya'ya daha önce gelmediğini ifade eden Mirra, "Antalya'ya gelecek olmak beni heyecanlandırıyor. Hem mekan hem kültür hem etkinliğin kendisi hem de tören nedeniyle heyecanlıyım. Çünkü bu bana gurur veren bir şey ve bunca yıllık çalışmanın ardından emeklerimin takdir edilmesinden dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Habervitrini13097 Görüntüleme
Balon balığı avcılığında destekleme üst limiti 1 milyon adede çıkarıldı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Balon balığı avcılığında destekleme üst limiti 1 milyon adede çıkarıldı

İstilacı balon balığı avlayan balıkçılara yapılan destekleme ödemelerinde üst limit 1 milyon adede yükseltildi.

Habervitrini11030 Görüntüleme
Boşnak lider Becirovic, BM 81. Genel Kurulu'nda Gazze'deki soykırıma dikkati çekti
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Boşnak lider Becirovic, BM 81. Genel Kurulu'nda Gazze'deki soykırıma dikkati çekti

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic, "Dünya, Bosna Hersek'e yönelik saldırı sırasında olduğu gibi Ukrayna'ya yönelik saldırıya ve Gazze'de Filistinlilere karşı işlenen soykırıma da gereken tepkiyi vermedi." dedi.

Habervitrini14670 Görüntüleme
Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta
Gündem

Erdoğan’ın 'Adaylık' Planı...5 milletvekili AK Parti yolunda, Gözler Mansur Yavaş'ta

Siyasette gözler Meclis’teki sandalye dağılımına ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesindeki muhtemel transferlere çevrildi. AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın toplam 326 milletvekiline sahip olduğu Meclis’te, olası bir erken seçim kararının alınabilmesi için 34 milletvekilinin daha desteğine ihtiyaç duyuluyor.

Habervitrini11694 Görüntüleme