Asayiş
  • 4.11.2016 08:37

Saddam Hüseyin’in torunu Muğla'da kaza yaptı

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in torunu Mesut Uday Saddam Hüseyin, Muğlayakınlarında motosikletle kaza yaptı. Kazada omuzu kırılan torun Hüseyin tedaviye alındı.

Saddam Hüseyin’in oğlu Uday Hüseyin ile Sevim Torun’un oğlu olan Mesut Uday Saddam Hüseyin, Muğla yakınlarında motosiklet kazası geçirdi. Motosikletin kontrolünü kaybederek şarampole yuvarlanan torun Saddam Hüseyin, kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemede torun Saddam Hüseyin’in omzunun kırıldığı tespit edildi. Torun Saddam tedaviye alındı.

Mesut Uday Saddam Hüseyin’in annesi Sevim Torun, 1982'de Iraklı bir Türkmen'le evli olan halasının Bağdat'taki oteline gitti ve burada düzenlenen güzellik yarışmasında kraliçe seçildi. Yarışmayı Saddam Hüseyin ve oğlu Uday da izledi. Burada tanışan Uday Hüseyin ve Sevim Torun evlendi. Çiftin evliliği 8 ay kadar sürdü ve Torun, eşinin işkence yaptığı gerekçesiyle 3 aylık hamileyken Türkiye'ye kaçtı. Sevim Torun, oğlu Mesut'u Türkiye'de dünyaya getirdi, Aralık 2010'da, İstanbul'da 52 yaşında öldü.

Güncellenme Tarihi : 4.11.2016 10:41

İLGİLİ HABERLER