Spor
  • 29.4.2019 23:26

Sadık Çiftpınar hakkında flaş gelişme

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gördükten sonra Mixed Zone’da açıklama yaptığı için PFDK'ya sevk edileceği ve 4-12 maç arası ceza alacağı iddiaları ortaya atılan Sadık Çiftpınar hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçeli oyuncu Sadık Çiftpınar'ın, Trabzonspor maçı sonrası basına yansıyan konuşmalarının disiplin kuruluna sevki gerektirmediği ortaya çıktı. Böylece 4-12 maç ceza alması gündeme gelen Sadık Çiftpınar’ın, çift sarı karttan kırmızı kart gördüğü için sadece 1 maç takımını yalnız bırakacağı öğrenildi.

Trabzonspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç edilen Sadık Çiftpınar'ın basına yansıyan ifadelerinden dolayı PFDK'ya sevk edileceği konuşuluyordu. Kırmızı kart gördüğü Mixed Zone'da açıklama yapması mümkün olmayan Sadık Çiftpınar’ın söylenenlerin aksine bir kural ihlali yapmadığı öğrenildi. Böyle bir olayın imkansız olduğu, çünkü Sadık Çiftpınar'ın Mixe Zone adı verilen karma alanda açıklama yapmadığı kulübün güvenlik kamera görüntüleriyle ortaya döküldü.

Kameralarda Sadık Çiftpınar’ın takım otobüsüne giderken basın mensuplarınca forma imzalatılmak amacıyla çağrılıp formayı imzaladığı esnada, gazetecilerle sohbet ettiği ve o sırada kameraların hızlıca gelip görüntü kaydettiği görülüyor. Görüntülere göre kameramanların da alan ihlali yaparak çekim yapmaya yetkilerinin olmadığı bölgeden Sadık Çiftpınar'ı çektikleri açıkça belli oldu.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2019 23:27

İLGİLİ HABERLER