Gündem
  • 15.1.2014 15:23

Sadullah Ergin, 'HSYK'yı sahibine sorun'

Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, gazetecilerin HSYK tartışmaları ile ilgili sorusu üzerine, "Biz seçimle uğraşıyoruz, HSYK'yı sahibine sorun" dedi.
 

Gittiği her yerde yolsuzluk operasyonlarının perde arkasını vatandaşlara anlatan Ergin, operasyonların asıl hedefinin AK Parti'yi seçime yaralı halde sokmak olduğunu söyledi. Ergin, "Bugüne kadar gelen şikayetlerin incelenmesi için hükümet izin vermiştir. İncelensin, gereği yapılsın, hiç kimse babamızın oğlu değil. Yanlış yapan varsa elini keser ayırırız, doğrularla yolumuza devam ederiz. Bu hizmet kervanı memleketin geleceğini belirleyen kervandır. Onun için bu kervanın yürüyüşünü kimsenin engellemesine izin vermeyiz. 17 Aralık operasyonlarının asıl hedefi AK Parti'yi seçime yaralı bir şekilde sokmaktı. Bu yüzden operasyonları aylarca bekleterek seçimlere üç ay kala yaptılar. Bunu yapanlar 90 günde ne davanın açılacağını ne de açılsa bile davanın sonuçlanmayacağını ve sandığın önümüze geleceğini biliyorlardı. Planları buydu ve biz buna karşı çıktık" dedi.
Sadullah Ergin, gazetecilerin HSYK tartışmaları ile ilgili sorusuna ise, "Biz seçimle uğraşıyoruz, HSYK'yı sahibine sorun" diye yanıt verdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:27

İLGİLİ HABERLER