Asayiş
  • 27.1.2022 13:36

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vuran iki kişi yakalandı.. İşte olayın nedeni

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili gözaltılar var..

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürürken, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kim ya da kimler tarafından silahlı saldırıya uğradığı henüz bilinmiyor.

Arkadaşları eşinin ölümü sonrası Ece Erken'e ulaşamadıklarını belirtirken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü saldırının da detayları ortaya çıktı.

İki kişinin mekana gelerek Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 4-5 dakika konuştuğu, daha sonra ise 7 kez bacağından vurmak sureti ile ateş ettiği ve kaçtığı öğrenildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin, 'Lütfen beni kurtarın' olduğu belirtiliyor. Öte yandan saldırının gerçekleştiği mekanın Mahmutyazıcıoğlu'nun kendi işletmesi olduğu da öğrenildi. Polis olay yerinde incelemelerini sürdürürken, 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesini almak için Adli Tıp'a gelen kuzeni de açıklamalarda bulundu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir mekanda henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıcıoğlu ve şoförü olay yerinde kurşunların isabet etmesi ile yaralandı. Durumu kritik olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şoförünün ise hayatta olduğu belirtildi. Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü saldırının ayrıntıları da ortaya çıktı. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bacağından 7 kez vurulduğu, kan kaybından öldüğü öğrenildi. Olay ile ilgili polis ekipleri 5 kişiyi yakalamak için harekete geçti, 2 kişi kısa süre içinde gözaltına alındı. Gözaltındakilerin sorgularındaki ifadeler cinayeti aydınlatacak.

KUZENİ KONUŞTU: RİZE'DE DEFNEDİLECEK
Yeşilköy'de sahibi olduğu Cundalı Balık Restoranı'nda gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ece Erken'nin eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gelen kuzeni Mehmet Akyüz "Olayın arkaplanı nedir bilmiyorum. Gerekli incelemeler polis ekiplerince yürütülüyor. Cenaze şu an Adli Tıp'ta. Buradaki işlemlerin ardından Rize'ye ailesinin yanına gönderilecek" diye konuştu. Öte yandan Adli Tıp Kurumu'na gelen iş arkadaşları ise gözyaşlarına hakim olamadı.

ALACAK VERECEK MESELESİ! 2 KİŞİ GÖZALTINDA

Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir restoranda yemek yediği sırada silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun olaydan önce Beşiktaşlı eski yönetici Fikret Orman ile bir süre görüştüğü Orman'ın uçağım var diyerek mekandan ayrıldığı öne sürüldü. O gittikten sonra gelen 4 kişi avukat Mahmutyazıcıoğu ile görüşmek istedi 2 kişi ile farklı bir masada görüşme yaptıkları sırada çıkan tartışmada şüpheliler peş peşe ateş etti. Ardından dışarı çıkıp ateş etti. 4 şüphelini olay yerinden kaçtığı belirlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili olduğu değerlendirilen 5 şüpheliden 2'sini gözaltına aldı. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştiği iddia edildi.

SALDIRININ SEBEBİ: ALACAK-VERECEK MESELESİ

Nihat Uludağ, Mahmutyazıcıoğlu saldırısıyla ilgili son detayları paylaştı.

Olayın bir mülk satışından kaynaklanan bir alacak-verecek meselesinden dolayı geldiği belirlendi. 6 şüpheliden ikisi gözaltına alınırken, diğer kimlikleri belirlenen 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

ECE ERKEN İLE 2021'DE EVLENDİ

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2021 yılında sunucu Ece Erken ile magazin gündemine oturan bir süreç sonrası evlenmişti. Sürpriz bir kararla evlenen ikili güzel haberi, "Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" mesajıyla duyurmuştu. Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu 28 Haziran'da az kişide misafirin katılımı ile dünyaevine girmişti.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2022 00:19

İLGİLİ HABERLER