Spor
  • 7.1.2014 20:32

Saffet Susiç Izet Hajrovic için ne dedi

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Saffet Susic, Galatasaray ile prensipte anlaşan Izet Hajrovic'in sarı kırmızılılara transferinin Bosna Hersek futbolu için de çok önemli olduğunu söyledi.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Saffet Susic, Galatasaray'ın prensipte Boşnak futbolcu İzet Hajrovic ile anlaşmasına ilişkin, "Bu transfer, Bosna Hersek futbolu için de çok önemli. Bu nedenle Hajrovic'in, Galatasaray gibi büyük bir kulübe tranfer olması çok güzel bir olay. Umarım, diğer futbolcularımız da büyük kulüplerde yer alır" dedi.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Saffet Susic, Galatasaray'ın Avrupa'daki en iyi 16 takımdan biri olduğunu belirtti.

Sarı kırmızılı takımın, dünyaca ünlü başka futbolcuları da bünyesinde barındırdığına işaret eden Susic, bu nedenle, transferin Hajrovic için çok olumlu bir adım olduğunu düşündüğünü söyledi.

Suşiç, "Bu transfer, Bosna Hersek futbolu için de çok önemlidir. Bu nedenle Hajrovic'in, Galatasaray gibi büyük bir klübe tranfer olması çok güzel bir olay. Umarım, diğer futbolcularımız da büyük kulüplerde yer alır" diye konuştu.

Bosna Hersek A Milli Takımı'nın, Brezilya'da 2014 yılında oynanacak Dünya Kupası'na katılmasının takımdaki futbolcular için bir çok yeni kapı açtığını belirten Suşiç, milli takımın göstereceği her başarının bundan sonra da milli futbolcuların iyi kulüplerde oynaması için birer bilet olacağını kaydetti.

"GALATASARAY, HAJROVIC İÇİN ÇOK İYİ BİR KULÜP"
Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen eski Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı oyuncusu Elvir Boliç de Hajrovic'in Galatasaray'la anlaşmasının, Bosna Hersek A Milli Takımı'na Dünya Kupası öncesinde güç kattığını söyledi.

Tranferin, her iki taraf içinde iyi bir karar olduğunu ifade eden Boliç, "Galatasaray, oyuncumuz için çok iyi bir kulüp. Galatasaray kulübü de genç ve yetenekli bir oyuncu kazandı. Türk futboluna alışması için Hajrovic'e biraz zaman gerekecek. Fakat sabırla hem Galatasaray'ın hem de bizlerin beklentilerini gerçekleştireceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Boliç, bu transferin aynı zamanda Bosna Hersek Milli Takımı ve Teknik Direktör Saffet Susic için çok önemli olduğunu, Bosna Hersekli oyuncuların büyük kulüplerde oynamasının milli takıma daha fazla prestij kazandırdığını sözlerine ekledi.

Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:41

İLGİLİ HABERLER