Spor
  • 4.7.2009 00:30

SAĞLAM: '3 YABANCI ALABİLİRİZ!..'

Sağlam, Özlüce Tesislerinde yapılan antrenman öncesi transfer çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Dün tesislere gelen İsviçre'nin Basel takımının kaptanı ve orta saha oyuncusu Sırp Ivan Ergiç ile görüştüklerini kaydeden Sağlam, bu oyuncuya tekliflerini ilettiklerini söyledi. Sağlam, bugün tesisleri gezen Sırp oyuncunun kararını hafta içinde vereceğini söyledi.
Transferde 3-4 alternatifleri olduğunu ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:


''Daha önce 2 yabancı oyuncu alacağımızı beyan etmiştik. Alacağımız yabancı oyuncu sayısını 3'e çıkarabiliriz. Bizim orta sahada defansif ve ofansif oyuncuya ihtiyacımız var. Fransa'nın Olimpik Lyon takımından transfer etmek istediğimiz Kamerunlu oyuncu M'Bami'nin de yarın Bursa'ya gelmesini bekliyoruz. Bu oyuncuyla da görüşeceğiz.''

Ertuğrul Sağlam, transferde Arjantinli oyuncu Battala'nın da isminin geçtiğinin hatırlatılması üzerine, ''Adı geçebilir ama şimdilik gelmiyor'' dedi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Bursaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenmanda, sakatlığı süren genç oyuncu Volkan Şen, takımdan ayrı çalıştı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, yarı sahada pres çalışmasıyla sona erdi.
Yeşil-beyazlılar, yeni sezon hazırlarına yarın yapılacak antrenmanla devam edecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER