Spor
  • 18.11.2011 23:51

SAĞLAM: 4 BÜYÜK TAKIMDAN BİRİNİ YENMEYİ İSTİYORDUK, AMA OLMADI

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Trabzonspor'un geride kalan haftalarda oynadıkları 4. büyük takım olduğunu belirterek, "Dolayısıyla en azından bir galibiyet almak istiyorduk. Dört büyük takımdan birini yenmeyi çok istiyorduk. Ama maalesef olmadı. Özellikle oyunun ilk yarısını kontrol ettik ama ikinci yarıya istediğimiz gibi başladığımızı söyleyemeyeceğim. Topun kontrolü bu sırada rakibe geçti ve bu bölümde biraz sıkıntı yaşadık. Ama iyi bir dakikada golü bulduk ve gol coşkumuzu arttırdı. O bölümde daha iyi oynamaya başladık. Tabi yağmurun yağması aslında bizim açımızdan avantaj oldu. Özellikle arkaya topları iyi atabilen rakibin, bu topları atarken topun kaymasından dolayı bu pozisyonları bulamamasına neden oldu. Bu da bizim işimize geldi. Geçen haftanın üzerine koyarak devam ediyoruz, böyle de devam edecek. Bundan sonra artık Orduspor müsabakasını düşünüyoruz" dedi.
Sağlam, Moritz'in performansı ile ilgili bir soruya ise, bu oyuncunun alternatifi bulunmadığını belirterek, "Kendisi de şu anki performansından memnun değil. Ancak oyunda göründüğü pozisyonların hepsinde bizim adımıza etkili pozisyonlardı. Bunların hepsinin içinde olmak çok kolay olmasa gerek" diye konuştu.
Mersin İdman Yurdu oyunculardan İbrahim Kaş, yeni bir takım olmalarına rağmen her şeyin gayet yolunda olduğunu dile getirerek, "Bugünkü sonuca ben talihsizlik diyorum. 3 puana yakın olan bizdik. 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Son dakikalara yakın talihsiz bir gol yedik. Ben bu 1 puana üzülüyorum. Her geçen gün futbolumuza bir şeyler kattığımızı düşünüyorum. Yeni bir ekibiz, ilerleyen zamanda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Mersin İdman Yurdu'nun bir diğer futbolcusu İlhan Özbay ise, Galatasaray maçında alınan 1 puanın tesadüf olmadığının bu maçta ortaya çıktığını dile getirerek, "Trabzonspor'a baktığımızda hücum gücü gerçekten yüksek futbolculardan kurulu bir takım. Ona rağmen Trabzonspor'a bir tane pozisyon dahi verilmedi. Önce onlar sonra biz kendi kalemize gol attık. Maç böyle bitti. Baktığımız zaman Trabzonspor karşısında alınan puan sevindirici, ama 3 puan da alabilirdik" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:08

İLGİLİ HABERLER